Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
23:13 19 10 2019 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

AEP vrea să cumpere servicii informatice pentru centralizarea voturilor la alegerile parlamentare

ro

24 May, 2016 19:19 921 Marime text
Autoritatea Electorală Permanentă (AEP) vrea să achiziționeze, printr-o licitație deschisă, "servicii de programare de software de aplicație pentru numărarea și centralizarea rezultatelor votării la alegerile pentru Camera Deputaților și Senat, din anul 2016", potrivit unui anunț publicat pe SEAP astăzi.
 
Este vorba despre un contract de achiziții publice, AEP fiind interesată să cumpere "servicii de programare de software de aplicație ce se vor presta pentru realizarea sistemului de proceduri și instrumente software de prelucrare a datelor și editarea de rapoarte necesare centralizării rezultatelor votării pentru alegerea Camerei Deputaților și Senatului Parlamentului României".
 
Valoarea estimată a contractului este de 5.894.428 de lei, fără TVA, iar principala modalitate de finanțare este bugetul de stat. Contractul va fi atribuit prin licitație deschisă, criteriul de atribuire fiind "prețul cel mai scăzut". Durata contractului este de 6 luni de la data atribuirii sale.
 
Termenul limită pentru primirea ofertelor sau a cererilor de participare este 11 iulie, ora 16,00. Data limită de evaluare a ofertelor este 5 august, ora 18,00, se arată în anunțul publicat pe SEAP.
 
 
 

Ti-a placut articolul?

Comentarii