Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:48 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Felix Stroe, la închiderea secțiilor de votare – „Astăzi a fost ziua dreptei!”

ro

28 Sep, 2020 00:00 4067 Marime text
  • Felix Stroe a ieșit la o oră după închiderea votului
„Bună seara, ne aflăm la finele unei zile fierbinți. A fost o competiție electorală foarte disputată. Toate partidele, toți candidații și-au jucat cartea la maximum. În general, a fost o competiție aspră, pe alocuri s-a mai sărit calul. Dar, una peste alta, consider că rezultatele nu au fost viciate în nici un fel de incidentele izolate care s-au manifestat. Îi felicit pe cei care au fost anunțați la exit poll câștigători.

Ne exprimăm regretul sincer pentru faptul că Decebal Făgădău nu a mai reprezentat astăzi opțiunea electoratului constănțean, deși, vă spun din tot sufletul că Decebal Făgădău era o opțiune foarte bună pentru Constanța”, a spus Felix Stroe, candidatul PSD pentru conducerea Consiliului Județean Constanța, la apariția primelor rezultate în urma exit poll-ului comandat de CURS Avangarde.

Întrebat dacă candidatul Decebal Făgădău va rămâne în conducerea partidului la municipiu, Stroe a punctat că acesta va rămâne. De altfel, chiar a comparat rezultatul votului cu rezultatul meciului dintre Barcelona și Bayern Munchen, care a pierdut cu 8-2, dar tot Barcelona rămâne. „Astăzi a fost ziua dreptei!”, a spus Stroe.




 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii