Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
22:11 23 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

#alegerilocale2020 Week-end PERfect cu Corina Martin, candidatul la Primăria Constanța. S-a întâlnit cu cetățenii

ro

18 Aug, 2020 00:00 2192 Marime text
  • Corina Martin, candidatul PER la Primăria Constanța și-a dat întâlnire cu cetățenii în Piața Ovidiu și Faleza Constanța
  • Weekendul și l-a sărbătorit, astfel, alături de oameni și problemele lor
După lansarea Platformei Program de vineri, Corina Martin, candidatul Partidului Ecologist Român la Primăria Constanța, și-a continuat întâlnirile cu constănțenii.
Pe 15 august 2020, între orele 18:30 – 20:30, împreună cu echipa sa de campanie, a participat la o întâlnire cu locuitorii Municipiului Constanța, de această dată, într-un loc încărcat de istorie și tradiții.
Întâlnirea a început în Piața Ovidiu, şi a continuat cu Faleza Cazinoului și Portul Tomis, zone în care, în ziua sfântă de Adormirea Maicii Domnului, constănțenii se reunesc în fiecare an.
„Pot să vorbesc mult despre întâlnirile cu oamenii. Nu știm toate problemele oamenilor, de fapt. Misiunea și viziunea PER se poate defini prin faptul că vreau să produc marea schimbare în orașul Constanța. Am interacționat cu voi din primul moment. Eu nu aveam cu cine vota și vreau să reformez modul în care s-a făcut politică în Constanta. Pentru Constanța și pentru cosntănțeni candidez. Vreau să transform Constanța într-un oraș verde, curat, modern", a punctat încă de vineri, Corina Martin.
 
Citește și: 

#alegerilocale2020 Corina Martin (PER) prezintă platforma program și consilierii locali și județeni pentru Constanța (LIVE TEXT + VIDEO)
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii