Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:23 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

#alegerilocale2020 VIDEO Dacian Cioloș, copreședinte USR-Plus, despre candidatul Stelian Ion pentru Primăria Constanța

ro

23 Sep, 2020 00:00 1720 Marime text
  • Dacian Cioloș a venit marți la Constanța, pentru a susține candidații USR-Plus din județ
  • De altfel, europarlamentarul a punctat că Stelian Ion este unul din liderii importanți, care au luptat în Parlamentul României
  • ”Este un om tânăr, care va face lucruri și pentru viitorul copiilor lui”, spune Dacian Cioloș despre Stelian Ion
În Parcul Arheologic, în dreptul statuii Victoriei, alianța USR-Plus au organizat o conferință de presă, unde invitat special a fost copreședintele USR-Plus, Dacian Cioloș, care a venit să le transmită un mesaj constănțenilor să iasă la vot și să aleagă candidații pe care îi reprezintă.
Europarlamentarul a vorbit despre importanța Portului Constanța și că ar trebui ca autoritatea locală să se dezvolte în jurul acestuia, căci toată România beneficiază de produsele care tranzitează portul. De altfel, cine se află la cârma administrației publice locale trebuie să aducă investiții, fie ele fonduri europene, fie alte programe, prin care să transforme Constanța într-un oraș puternic. "Constanța e o poartă de intrare și ieșire a produselor. Prin Portul Constanța intră o serie de produse care alimentează economia. Ceea ce urmează să se întâmple în Constanța priveste intreaga țară. De aceea sunt aici. Pentru ca la 30 de ani de la Revoluție cu resursele si potențialul pe care il are Constanța ar trebui să arate altfel. Constanța este cel mai important port european la Marea Neagră. Clasa politică din România a avut timp să demonstreze de ce e capabilă. Vedem ura pe care oamenii o au față de politicieni și politică. Vedem suspiciunea că lucrurile nu se pot schimba. Cu toată implicarea avută, nu ne-am permis să facem ceea ce credem că trebuie să facă niște oameni care vor să își asume conducerea. USR-Plus este o alternativă. La alegerile europarlamentare eram noi și ne priveau suspect. Am obținut rezultatul pe care ni le-ați dat. Am promis la Constanța că mergem în Parlamentul European să aducem Europa la Constanța. Pe 27 septembrie, momentul renașterii Constanței poate să se întâmple acum ", a spus Dacian Cioloș, prezent la Constanța.

Dacian Cioloș, despre Stelian Ion „Este un om tânăr, care va face lucruri și pentru viitorul copiilor lui”



Dacian Cioloș a precizat, pentru cotidianul ZIUA de Constanța, după cum se poate vedea în filmare, că îl susține vehement pe Stelian Ion pentru funcția de primar la Constanța și spune despre el că este unul dintre principalii lideri ai alianței, care s-a făcut și este respectat la nivel central, lucru care va fi în beneficiul constănțenilor, odată ce va ocupa funcția la care aspiră.
„În primul rând, Stelian Ion este un constănțean atașat de Constanța. A muncit aici, și-a dezvoltat o afacere, a candidat în Parlamentul României din partea Constanței și a demonstrat în Parlamentul României și competență pe domeniul său de activitate. A fost principalul coordonator al opoziției împotriva PSD-ului care vrea să schimbe legile justiției. Stelian Ion a făcut-o. Este un avocat care cunoaște bine și mediul de afaceri de aici din Constanța, pentru că a lucrat și cu mediul de afaceri. E un om care a dovedit că este atașat și mișcărilor civice, celor care luptă pentru probleme sociale, pentru mediu aici. Și este un om care știe să se înconjoare de alți oameni deștepți, alți oameni inteligenți și alți oameni de succes. Este un om tânăr, care va face lucruri și pentru viitorul copiilor lui. Deci, toate aceste lucruri, din punctul meu de vedere, îl recomandă. Stelian Ion este unul dintre liderii marcanți din USR-Plus. Este un om respectat la nivel central și este un om care va știi să beneficieze de acest respect și de această poziție pentru a face lucruri pentru Constanța”, a spus Dacian Cioloș pentru ZIUA de Constanța.
 
Comandat de USR PLUS , filiala Constanța
Executat de  ZIUA de Constanta – portal: www.ziuaconstanta.ro
mandatar financiar-cod AEP 21200251
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Vezi toate STIRILE VIDEO!

Ti-a placut articolul?

Comentarii