Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:45 23 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

#alegerilocale2020 - Lansarea candidaților. Victor Ponta (PRO România) „Pentru prima dată, susțin cu tot sufletul, pe cine trebuie la Constanța!”

ro

20 Aug, 2020 00:00 2161 Marime text
  • Victor Ponta s-a aflat  la Constanța alături de candidații partidului pentru alegerile locale din 27 septembrie
  • Deputatul Mircea Dobre, candidează la primăria Constanța iar Răzvan Filipescu la Consiliul Județean
  • Ponta a spus că de această dată a venit la Constanța, cu sufletul împăcat, convins că susține pe cine trebuie în alegerile locale
  • În ceea ce privește alianțele post-electorale, președintele Pro România a precizat că aleșii locali și județeni PRO România vor face dacă va fi nevoie o opoziție
  • Candidatul pentru primăria Constanța, Mircea Dobre a precizat că PRO România Constanța este singurul partid cu proiecte concrete și așa cum au promis merg singuri în alegeri
  • Pe listele de consilieri ai Pro România sunt oameni care și-au demonstrat abilitățile în mediul privat și pot să facă față în administrație
 

Președintele PRO România, Victor Ponta s-a aflat ieri la Constanța alături de candidații partidului pentru alegerile locale din 27 septembrie.
Deputatul Mircea Dobre, candidează la primăria Constanța iar Răzvan Filipescu la Consiliul Județean. Ponta a spus ieri că de această dată a venit la Constanța, cu sufletul împăcat, convins că susține pe cine trebuie.
“În sfârșit, sunt și eu liniștit că susțin pe cine trebuie. Nu știu dacă vom câștiga, dar, dacă nu câștigăm acum, avem la dispoziție 2024 până în 2032. Echipa de la Constanța reprezintă speranța pentru viitor. Speranța trebuia să vină și pe partea dreaptă, de la USR, dar s-au pierdut în fața PNL. Așadar, speranța vine de la Pro România. Avem candidați tineri, autentici” , a spus Victor Ponta.
În ceea ce privește alianțele post-electorale, președintele Pro România a precizat că aleșii locali și județeni PRO România vor face dacă va fi nevoie o opoziție și vor vota doar proiectele cu adevărat esențiale pentru viața  constănțenilor.
La rândul său, candidatul pentru primăria Constanța, Mircea Dobre a precizat că PRO România Constanța este singurul partid cu proiecte concrete și așa cum au promis merg singuri în alegeri, și vor lupta ca o nouă generație de politicieni să facă parte din Consiliul Local și Consiliul Județean Constanța.  
Candidatul Pro România pentru funcția de președinte al Consiliului Județean, Răzvan Filipescu a spus că oamenii propuși pe listele de consilieri și-au demonstrat deja abilitățile în mediul privat, unde activează aproape toți și astfel pot să facă facă cerințelor din administrație.
 
Citește și:

#alegerilocale2020 Victor Ponta participă la lansarea candidaților Pro România la Primăria și Consiliul Județean Constanța (LIVE TEXT + VIDEO)
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii