Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
04:06 18 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

#alegerilocale2020 Victor Ponta participă la lansarea candidaților Pro România la Primăria și Consiliul Județean Constanța (LIVE TEXT + VIDEO)

ro

19 Aug, 2020 14:05 2559 Marime text
  • La Constanța are loc astăzi lansarea candidaților Pro România pentru alegerile locale din 27 septembrie.

Președintele Pro România, Victor Ponta, participă astăzi la Constanța la lansarea candidaților partidului pentru alegerile locale din 27 septembrie.

Deputatul Mircea Dobre candidează la Primăria Constanța, iar Răzvan Filipescu la funcția de președinte al Consiliului Județean Constanța.

La lansare sunt prezenți și candidatii Pro România din județul Constanța.

Coordonatorul Pro România, filiala Constanța, Mircea Dobre, anunță faptul că, în această săptămână, au fost depuse candidaturile pentru alegerile locale și, asa cum au promis, "mergem singuri în alegeri pentru că este momentul ca o noua generație de politicieni să facă parte din Consiliul Local și Consiliul Județean".

Răzvan Filipescu, candidatul Pro România pentru CJC, mulțumeste tuturor celor din județ care i-au acordat încrederea și au semnat pentru susținerea candidaturii sale.

Candidăm cu gândul de a face bine județului Constanța, suntem o echipa de profesioniști, intrăm în competiție cu fruntea sus, nu ne ascundem în spatele unei liste de partid, cum fac alții.


Președintele Pro România, Victor Ponta, spune că este prima oară când vine la Constanta și susține cu tot sufletul candidații.

În sfârșit, sunt și eu liniștit că susțin pe cine trebuie. Nu știu dacă vor câștiga, dar, dacă nu câștigăm acum, avem la dispoziție 2024 până în 2032. Echipa de la Constanța reprezintă speranța pentru viitor. Speranța trebuia să vină și pe partea dreaptă, de la USR, dar s-au pierdut. Așadar, speranța vine de la Pro România. Avem candidați tineri, autentici.

Ponta mai spune că orașul Constanța are un potențial care nu a fost valorificat.

Nu degeaba am vrut să facem această lansare cu clădirea Cazinoului în spate. Am fost acum șapte ani aici, cu primarul de atunci și cu ministrul Dezvoltării, am plecat la București cu actele semnate. Nu înțeleg de ce a fost nevoie de șapte ani să se apuce de lucrările la Cazino, mai spune Ponta.

Victor Ponta menționează că PSD merge înapoi, nu înainte, iar PNL a arătat ce poate și a anunțat că se va întoarce în campanie să susțină candidații.

În privința alianțelor postelectorale, la Constanța, Victor Ponta precizează că aleșii locali vor sta pe picioarele lor, vor vota proiectele care sunt bune.

Ponta spune că nu vor fi deranjați nici să rămână în opoziție, dacă rezultatul votului din 27 septembrie va arăta acest lucru.

Legat de moțiunea de cenzură, Victor Ponta spune că, dacă va ajunge să fie votată, parlamentarii Pro România o vor vota, la vedere.

Victor Ponta mai spune ca dacă va trece moțiunea, pana la alegerile parlamentare soluția ar fi un premier tehnocrat.

Legat de modul în care guvernul gestioneaza pandemia de Coronavirus, Victor Ponta afirma ca orice deces din cauza coronavirus, după 27 septembrie, va fi pe conștiința lui Orban, care organizează alegeri locale în plina pandemie.

Mai multe detalii, în ediția de mâine a ZIUA de Constanța.

Sursa foto: ZIUA de Constanța
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Vezi toate STIRILE VIDEO!

Ti-a placut articolul?

Comentarii