Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:55 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Printi si printese pe scena Teatrului de Vara din Eforie Sud (galerie foto)

ro

01 Jun, 2009 01:42 3686 Marime text
eforie_copii.jpgPrinţese, fii de împărat, zâne, Feţi-Frumoşi şi povestitori şi-au dat întâlnire ieri, pe scena Teatrului de Vară din Eforie Sud, pentru a-i sărbători pe cei mai mici dintre locuitorii oraşului, cu prilejul zilei de 1 Iunie. 

Copii, părinţi şi bunici s-au strâns toţi, cu mic, cu mare, în aula teatrului din Eforie Sud pentru a participa la o serbare dedicată Zilei Internaţionale a Copilului. Toţi cei prezenţi la spectacolul dedicat celor mici au apreciat poeziile, cântecele şi scenetele în interpretarea originală a celor mici.

Manifestarea intitulată „O primăvară europeană la malul mării" a fost organizată de Primăria oraşului Eforie, în colaborare cu Grădiniţa cu orar normal Eforie Sud, Grădiniţa cu orar normal Eforie Nord şi Grupul Şcolar „Carmen Sylva". Evenimentul a reunit lucrări artistice realizate de preşcolari din zece grădiniţe, care au putut fi admirate la Teatrul de Vară din Eforie Sud, începând cu ora 10.00. Printre cei care au admirat lucrările celor mici s-a numărat şi primarul oraşului Eforie, Ion Ovidiu Brăiloiu. De asemenea, au fost prezenţi la eveniment Virginia Baltag, educatoare la Grădiniţa cu orar normal Eforie Sud, şi Silviu Becherescu, director al Grupului Şcolar „Carmen Sylva". La manifestare au fost invitate zece grădiniţe din ţară, printre care Grădiniţa nr. 24 din Timişoara, Grădiniţa nr. 24 din Botoşani, Grădiniţa Rotunda - judeţul Olt, Grădiniţa 23 August, Grădiniţa Dumbrăvioara din Cluj, Grădiniţa cu orar normal Eforie Sud şi Grădiniţa cu orar normal Eforie Nord. Din dorinţa de a oferi o zi de neuitat copiilor, organizatorii au inclus în programul dedicat lor şi alte activităţi: desene pe asfalt, un concurs de biciclete, momente comice, clovni care au împărţit baloane prichindeilor aflaţi în parc şi multe alte surprize.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii