Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
03:14 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Numere de magician si concursuri de Ziua Copilului, la Navodari

ro

01 Jun, 2009 02:10 1517 Marime text
Astăzi, autorităţile din Năvodari au organizat, cu ocazia celebrării Zilei Internaţionale a Copilului, o serie de manifestări. Bugetul alocat de primărie acestei manifestări se ridică la 3.000 de lei. 

Cei mici, împreună cu părinţii lor, sunt aşteptaţi, încă de la primele ore ale dimineţii, să redescopere lumea copilăriei în oraş.

În această dimineaţă, începând cu ora 8.00, cei mici sunt aşteptaţi pe stadionul Legmas, unde copiii vor fi provocaţi la mişcare. Primăria şi Consiliul Local Năvodari, alături de Casa de Cultură „Pontus Euxinus" Năvodari, au organizat serie de întreceri sportive pe Stadionul Legmas. Copiii sunt provocaţi să participe la cros şi să joace fotbal. În funcţie de rezultate, aceştia vor fi răsplătiţi cu diplome, tricouri şi dulciuri.

De la ora 9.00, în parcul central, vor debuta manifestările reunite sub genericul „Magia şi fantezia copilăriei". La început, copiii de la grădiniţele din oraş vor prezenta un program artistic de cântece, poezii şi dansuri, după care va urma o „Paradă a personajelor din poveste". De la ora 11.00, pe scena special amenajată în parcul central, vor începe reprezentaţiile teatrelor de păpuşi,  „Scufiţa roşie", „Cei trei purceluşi" şi „Fata moşului şi fata babei". Marea surpriză a zilei va fi numărul de magie cu porumbei pe care un magician invitat îl va oferi copiilor. Magicianul va fi ajutat în numerele sale şi de un ucenic-copil de 12 ani. Nu vor lipsi nici face-painting-urile, concursurile de desene pe asfalt, dar şi multe alte surprize. Toţi copiii care vor veni în parc vor primi dulciuri, baloane, dar şi premii deosebite.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii