Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:22 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Consiliul Naţional de Soluţionare a Contestaţiilor a tranşat licitaţia pentru reparaţii la adăpostul de câini fără stăpân de pe strada Vârful cu Dor din Constanţa

ro

22 Feb, 2018 00:00 1969 Marime text
Consiliul Naţional de Soluţionare a Contestaţiilor (CNSC), în conformitate cu prevederile art. 12 - alin. (1) şi ale art. 27 - alin. (1) din Legea nr. 101/2016 privind remediile şi căile de atac în materie de atribuire a contractelor de achiziţie publică, a contractelor sectoriale şi a contractelor de concesiune de lucrări şi concesiune de servicii, a luat decizia nr. 391/C4/167 din 14.02.2018.
 
Contestaţia nr. 35/17.01.2018, înregistrată la CNSC cu nr. 2378/147.01.2018, a fost înaintată de Actaeon Invest SA, cu sediul în municipiul Braşov, reprezentată prin administrator Cezar lulian Vlădoianu, fiind formulată împotriva adresei de comunicare nr. 961/04.01.2018, emisă de Primăria Municipiului Constanţa, în calitate de autoritate contractantă, în procedura simplificată într-o singură etapă, organizată pentru atribuirea contractului de achiziţie publică având ca obiect „Achiziţia lucrărilor de reparaţii adăpost câini fără stăpân“.
 
Prin intermediul contestaţiei, Actaeon Invest SA a solicitat următoarele: obligarea autorităţii contractante la anularea adresei nr. 961/04.01.2018, prin care oferta sa a fost respinsă ca inacceptabilă; obligarea autorităţii contractante la reevaluarea ofertei sale de la etapa verificării admisibilităţii/conformităţii acesteia; anularea adresei prin care a fost declarată câştigătoare oferta depusă de SC Dacor-Plast SRL şi anularea raportului procedurii. 
 
În urma analizării contestaţiei şi a probelor depuse, CNSC a decis să respingă contestaţia formulată de Actaeon Invest SA, în contradictoriu cu Municipiul Constanţa, ca nefondată. Decizia poate fi atacată cu plângere în termen de zece zile de la comunicare.
 
Vă reamintim că Primăria Constanţa a organizat, pe 20.12.2017, licitaţie pentru lucrări de reparaţii la adăpostul pentru câini fără stăpân situat pe strada Vârful cu Dor nr. 5. Lucrările de reparaţii sunt necesare în vederea reautorizării adăpostului. Contractul are o valoare estimată de 262.326,83 de lei.
 

Actaeon Invest SA, în datele Registrului Comerţului 

 
Înfiinţată în anul 2016, firma Actaeon Invest SA are sediul social în municipiul Braşov. Capitalul social subscris, de 120.000 de lei, integral vărsat, este compus din 20 de acţiuni la purtător. Valoarea unei acţiuni este de 6.000 de lei. Cezar Iulian Vlădoianu, născut pe 2.07.1976, în Constanţa, este administratorul societăţii, care se ocupă de lucrări de construcţie a clădirilor rezidenţiale şi nerezidenţiale. Potrivit Monitorului Oficial, fondatorii societăţii sunt constănţenii Vlad  Mihai şi Cezar Iulian Vlădoianu. Societatea are un punct de lucru în municipiul Constanţa, pe strada Celulozei.
 

Dacor-Plast SRL va repara adăpostul pentru câini fără stăpân

 
Firma cu sediul social pe şoseaua Mangaliei a fost înregistrată în anul 2003. Firma este deţinută de Ioan Dan Murariu şi Camelia Murariu. Cei doi asociaţi deţin câte 50% din capitalul social. Administratorul societăţii, care se ocupă de „fabricarea articolelor din material plastic pentru construcţii“, este Ioan Dan Murariu.
 
În 2016, Dacor-Plast SRL a intenţionat să ridice un imobil P+2E cu destinaţia de locuinţe colective în Constanţa. Mai precis, pe bulevardul I.C. Brătianu nr. 211. Doar că dorinţa investitorilor nu a fost compatibilă cu cea a municipalităţii. Firma a primit certificat de urbanism, dar nu i s-a permis să îşi ducă planul la final deoarece nu se încadra în funcţiunea aprobată conform PUG. Urbaniştii din cadrul Primăriei Constanţa au susţinut că oportunitatea modificării reglementărilor urbanistice poate fi studiată printr-un PUZ elaborat conform Legii 350/2001 privind amenajarea teritoriului şi urbanismul, cu modificările şi completările ulterioare, art 32.
 
În noiembrie 2015, firma anunţa că vrea să ridice două blocuri cu câte un etaj undeva în Constanţa, după ce obţinuse, pe data de 16 noiembrie 2015, de la Primăria Municipiului Constanţa, Autorizaţia de construire nr. 2083, cu obiectul „Construire două imobile P+1E hale servicii şi activităţi manufacturiere, împrejmuire teren“.
 
Citeşte şi:
 
Vor să reautorizeze clădirea de pe Vârful cu Dor Municipalitatea achiziţionează lucrări de reparaţii la adăpostul pentru câini fără stăpân

 O firmă care a dat în judecată CNADNR va construi două blocuri

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii