Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
04:40 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Au depus un proiect de hotărâre de CLM Constanţa PMP vrea ca parcul de la Casa de Cultură să se numească „Trianon“

ro

21 Nov, 2018 00:00 1733 Marime text
Partidul Mişcarea Populară Constanţa a înregistrat ieri, la secretariatul Consiliului Local Constanţa, un proiect de hotărâre, iniţiat de consilierii locali Secil Givan Cantaragiu, Cătălin Papuc şi Alexandru Zabara, pentru acordarea denumirii „Trianon” parcului de la Casa de Cultură din Constanţa. 
 
Totodată, Partidul Mişcarea Populară a solicitat Comisiei de Atribuire de Denumiri a Judeţului Constanţa avizul pentru noua denumire, cerere ce a fost înregistrată la sediul Instituţiei Prefectului sub numărul 14578 din 19.11.2018. Reprezentanţii PMP consideră firesc ca în Anul Centenar să fie acordată această denumire unui obiectiv din judeţul Constanţa, tocmai pentru a sublinia importanţa Tratatului de la Trianon.
 
„Consider că este o onoare pentru noi, constănţenii, să facem acest demers. Partidul Mişcarea Populară este un susţinător al unităţii naţionale a României. Susţinem astfel demersurile iniţiate de Universitatea «Andrei Şaguna», Colegiul Naţional de Arte «Regina Maria» şi Liceul Tehnologic de Electrotehnică şi Telecomunicaţii. Atribuirea în An Centenar a denumirii «Trianon» este o normalitate pentru România şi constituie un act de patriotism”, spune preşedintele PMP Constanţa, Claudiu Palaz.
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii