Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
06:53 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Vrabia mălai visează? RAJDP Constanţa vrea licitaţie pentru 12.000 de dale din beton, deşi nu are bani

ro

20 Apr, 2012 00:00 2169 Marime text
rajdp-AdrianGambuteanu.jpgRegia Autonomă Judeţeană de Drumuri şi Poduri (RAJDP) Constanţa vrea să organizeze licitaţie pentru achiziţionarea de dale din beton. Potrivit Sistemului Electronic de Achiziţii Publice, RAJDP a publicat, pe 30 martie, un anunţ de intenţie conform căruia este vorba de 12.000 de astfel de dale, de diferite dimensiuni, a căror valoare estimată fără TVA este de 240.000 de lei.

Data prevăzută pentru începerea procedurilor de adjudecare este, aşa cum se arată pe SEAP, 3 mai 2012. Potrivit declaraţiilor lui Adrian Gâmbuţeanu, directorul RAJDP Constanţa, pe 3 mai ar putea fi demarată procedura de depunere de oferte. Acelaşi Gâmbuţeanu explică motivul pentru care este necesară achiziţionarea acestor 12.000 de dale, şi anume placarea rigolelor din judeţul Constanţa. „E vorba despre lucrări de ranforsare cu dale, pentru ca apa care se scurge să nu spele baza drumului. Nu putem placa toate rigolele din judeţ, ci doar o parte, doar zonele care sunt urgente, care necesită intervenţie în acest an", susţine directorul RAJDP.

rajdp-drumrigole.jpgPână acum, toate bune şi frumoase. Atâta doar că RAJDP a publicat un anunţ de intenţie pentru o licitaţie în condiţiile în care nu are încă banii pentru achiziţionare. Gâmbuţeanu a declarat că, deşi banii au fost alocaţi de către Consiliul Judeţean Constanţa către RAJDP prin bugetul judeţean pe 2012, ei nu au fost încă viraţi. Fapt pentru care, cel puţin pentru cele 12.000 de dale din beton, nu există deocamdată bani. „Sunt alocaţi bani prin buget, dar nu ne-au fost încă viraţi. Când vom avea banii pentru achiziţie, vom face şi licitaţia", susţine directorul RAJDP Constanţa.

Nu în ultimul rând, de precizat este că, potrivit explicaţiilor lui Gâmbuţeanu, lucrări de genul placării rigolelor au loc în timpul verii: „Ne-am putea ocupa de această problemă de la jumătatea lunii iunie", a conchis acesta.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii