Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
00:44 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Vasiliev a petrecut Revelionul în Turcia. Cu ce planuri măreţe s-a întors în Constanţa

ro

14 Jan, 2013 22:53 1431 Marime text
Senatorul constănţean Marian Vasiliev a îmbinat utilul cu plăcutul în această vacanţă de iarnă. Parlamentarul PP-DD a fost în Turcia, la nişte prieteni, pentru a petrece Revelionul. Senatorul a profitat de concediu pentru a-şi crea şi relaţii de colaborare, pe care o să le prezinte şi colegilor săi din Parlament. Marian Vasiliev susţine că în data de 2 ianuarie a avut onoarea să-l cunoască pe viceprimarul localităţii Gebze şi să facă un tur al oraşului, declarându-se impresionat de puterea economică a urbei. Vasiliev susţine că a descoperit aici un labirint de fabrici ce produc de la dopuri până la nave spaţiale. „Am fost plăcut impresionat să văd că cei din zonă sunt foarte deschişi către România şi către români. De altfel, primarul de la Gebze, care nu a putut fi prezent la întâlnire, a locuit 3 ani în ţara noastră şi a avut afaceri chiar în Constanţa", a afirmat Marian Vasiliev.

Senatorul îşi doreşte ca în perioada aceasta să ia legătura cu primari constănţeni pentru a le propune să se înfrăţească cu oraşul Gebze şi să câştige experienţă pe partea industrială. Un prim oraş constănţean la care s-a gândit Vasiliev că ar fi potrivit pentru o astfel de colaborare este Mangalia.

Într-o lună de zile, Vasiliev se va întoarce la Gebze pentru a pune la cale protocoalele de înfrăţire. Vasiliev îi va anunţa şi pe colegii săi senatori despre acest demers, mai ales că la această întâlnire va fi prezent şi senatorul de la Ankara care îi reprezintă în Parlamentul Turciei pe locuitorii oraşului Gebze.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii