Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:24 23 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Va reuși Chițac să-l „servească” pe Ion Dumitrache? În 2019, consilierii PNL s-au opus vânzării terenului aferent bufetului Felix din Mamaia care aparține Marina & Santis SRL(DOCUMENT)

ro

25 Feb, 2023 00:00 2649 Marime text
  • Marina & Santis SRL, înființată în 1991 și controlată de Ion și Maria Dumitrache a solicitat Consiliului Local Municipal Constanța cumpărarea terenului în suprafață de 854 mp, situat în municipiul Constanța, stațiunea Mamaia Bufet Felix, în baza contractului de constituire a dreptului de superficie cu titlu oneros
  • Această solicitare se află în atenția consilierilor locali municipali care se reunesc în ședință ordinară, marți 28 februarie de la ora 14.00
  • Terenul este ocupa de construcția C1-Bufet Felix, proprietatea Marina & Santis SRL cu o suprafață construită la sol de 480 mp și pe care este instituit un drept de superficie
  • În 2019 un proiect similar a fost respins de Consiliul Local Municipal Constanța
  • Liberalii s-au abținut atunci în bloc, împotriva aprobării oportunităţii vânzării directe a acestui teren
  • Ion Dumitrache este președintele organizației PSD municipiu Constanța dar și un prosper om de afaceri
 
 
 
 
Marina & Santis SRL, înființată în 1991 și controlată de Ion și Maria Dumitrache și administrată de Sorin Lupu a solicitat Consiliului Local Municipal Constanța prin cererea nr.208499/03.10.2022 cumpărarea terenului în suprafață de 854 mp, situat în municipiul Constanța, stațiunea Mamaia Bufet Felix, în baza contractului de constituire a dreptului de superficie cu titlu oneros autentificat sub nr.452/21.04.2020.

Această solicitare se află în atenția consilierilor locali municipali care se reunesc în ședință ordinară, marți 28 februarie de la ora 14.00.

În calitate de inițiator, primarul Vergil Chițac le cere consilierilor să aprobe oportunitatea vânzării terenului identificat cu număr cadastral 230677, proprietatea privată a municipiului Constanța, aferent construcției C1-Bufet Felix, cu respectarea dreptului de preempțiune al societății Marina & Santis SRL conform planului de amplasament și delimitare a imobilului.

Terenul este ocupat de construcția C1-Bufet Felix, proprietatea Marina & Santis SRL cu o suprafață construită la sol de 480 mp și pe care este instituit un drept de superficie conform contractului de constituire a dreptului de superficie cu titlu oneros autentificat sub nr.452/41.04.2020, vezi secțiunea „documente”.

Vă reamintim, în 2019, un proiect similar a fost respins de Consiliul Local Municipal Constanța. Liberalii s-au abținut atunci în bloc, împotriva aprobării oportunităţii vânzării directe a terenului situat în municipiul Constanţa, staţiunea Mamaia, aferent activului Bufet Felix, în suprafaţă de 854 mp, către SC Marina & Santis SRL". Terenul se află sub clădirea Bufet Felix. Au votat pentru 17 consilieri, iar 7 de la PNL s-au abţinut. În 2019, a lipsit un singur vot ca el să treacă.

Ion Dumitrache este președintele organizației PSD municipiu Constanța, dar și un prosper om de afaceri.
 
PRECIZĂRI:

Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Citește și:


„Puteți considera că este în sfera mea de interese. Se petrece un abuz” Ce spune Dumitrache despre rezilierea de către CNAPMC a contractului din Portul Midia? E vizată Comagra SRL!

 
 

Tags: Vergil Chitac


Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii