Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
06:13 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Un club sportiv din București primește finanțare nerambursabilă de la Primăria Constanța. Președintele Asociației este fiul unui fost contraamiral în retragere (DOCUMENTE)

ro

11 Jun, 2022 00:00 3712 Marime text
  • Asociatia Clubul Sportiv Romanian Drift Community va derula proiectul de sportivitate și siguranță în trafic Rodrift Games by the Sea
  • Primăria Constanța îl finanțează cu 426.000 de lei
  • Înfiinţat în 2014, Clubul Sportiv Romanian Drift Community îşi propune să îi aducă împreună pe toţi iubitorii acestui sport, piloţi amatori şi profesionişti, într-un cadru legal şi să promoveze acest stil de pilotaj în vederea afilierii la o federaţie deja existentă sau creării unui nou for
 
 
Asociatia Clubul Sportiv Romanian Drift Community din București care îl are președinte pe Andrei Balica, campion la drift organizează împreună cu Primăria Constanța proiectul Rodrift Games by the Sea.

Din Consiliului Director al Asociației mai fac parte Manea Denis Alexandru și Tănăsescu Camil.

Înfiinţat în 2014, Clubul Sportiv Romanian Drift Community îşi propune să îi aducă împreună pe toţi iubitorii acestui sport, piloţi amatori şi profesionişti, într-un cadru legal şi să promoveze acest stil de pilotaj în vederea afilierii la o federaţie deja existentă sau creării unui nou for.
Într-un interviu ceva mai vechi acordat Ziarului Financiar, Andrei Balica vorbea și despre afacerea sa de milioane de euro din plicuri si ambalaje de carton. Împreună cu partenerul lui, Denis Manea a înființat în 2007, Nova Intermed Advertising.

El precizează în același interviu că „a plecat la drum cu hainele de pe el şi materia cenuşie, deşi unii au pus reuşita în afaceri pe seama tătălui său, amiral în Marină, fost  inspector-şef”.
Andrei este fiul contraamiralului în retragere (2 stele) Petre Balica (n.r. decedat), trecut în rezervă în 1995, fost membru al Clublului Amiralilor și al Consiliului Director Naţional al Ligii Navale Române, șeful Secţiei Marină din Marele Stat Major, 1990-1993 și inspector pentru Marina Militară în Inspectoratul Statului Major General, 1993-1995.
 
 
Proiectul derulat cu Primăria Constanșa își propune să promoveze sportivitatea și siguranța în trafic și are o valoare totală de 474.175 lei cu TVA, din care Primăria Constanța plătește 426.000 de lei.

Fondurile nerambursabile sunt plătibile în trei tranșe, vezi secțiunea „documente”.

Sursă foto: www.rodrift.ro
 
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.


Citește și:

Alți bani, altă distracție! Primăria Constanța oferă 600.000 lei nerambursabili pentru Festivalul Verii (DOCUMENT)

 
 
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii