Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
16:14 22 04 2021 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

UDTTMR vânează postul de subprefect al județului Constanța ocupat de Șenol Ali de la UDTR

ro

26 Feb, 2021 00:00 1319 Marime text
  • Aflați într-un protocol de colaborare la nivel local cu Partidul Național Liberal, reprezentanții Uniunii Democrate a Tătarilor Turco-Musulmani din România vor să-și numească un subprefect
  • Vizat este postul deținut în prezent de Ali Șenol, reprezentantul Uniunii Democrate a Turcilor din România
  • Persoana care ar urma să fie propusă este membru al UDTTMR

Aflați într-un protocol de colaborare la nivel local cu Partidul Național Liberal, reprezentanții Uniunii Democrate a Tătarilor Turco-Musulmani din România vor mai mult decât niște aleși locali în Consiliile locale sau în cel Județean.

Vor să-și numească un subprefect, mai exact postul deținut în prezent de Ali Șenol, reprezentantul Uniunii Democrate a Turcilor din România.
Președintele UDTR, Osman Fedbi a declarat pentru ZIUA de Constanța că aceste zvonuri i-au ajuns la urechi, în schimb nu l-a contactat nimeni pentru o discuție edificatoare. "Am auzit și noi că ar fi vorba despre nominalizarea unei doamne din localitatea Ovidiu, membru al Uniunii Tătare, dar în acest moment nu știm nimic concret", a spus Fedbi.

Am încercat să obținem un punct de vedere pe acest subiect, din partea președintelui UDTTMR, Gelil Eserghep însă acesta nu a putut fi contactat sau nu a dorit să răspundă. Eserghep este și consilierul președintelui CJ, Mihai Lupu.

Zvonurile ne-au fost însă confirmate de surse liberale, care susțin că încă se discută această posibilitate ca partenerii lor de la Uniune să poată face o propunere pentru cea de-a doua funcție de subprefect la nivelul județului Constanța.

Persoana care ar urma să fie propusă este membru al UDTTMR. Este vorba despre Secyl Suliman, angajat la Serviciul de Taxe și Impozite al primăriei Ovidiu și soția viceprimarului din localitate.

Ti-a placut articolul?

Comentarii