Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
23:04 18 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Tradiţie de familie Ginerele lui Muşat Mihalache, Cristian Tincu, intră în Consiliul Local Municipal

ro

28 Feb, 2017 00:00 5906 Marime text
Cristian Tincu, membru PSD, de profesie economist, devine astăzi, oficial, consilier local. Proiectul pentru validarea mandatului său se află pe ordinea de zi a şedinţei Consiliului Local Municipal Constanţa. Tincu îl înlocuieşte pe George Vişan, care, după alegerile parlamentare din 11 decembrie 2016, a devenit deputat.
 
Tincu are 33 de ani, doi copii şi a fost asociat împreună cu soţia sa, Oana Claudia, în SC Aurora Star Com SRL, radiată între timp, după ce a fuzionat cu SC Aurora Tour 94 SRL, deţinută de socrul său, Muşat Mihalache.
 
În Monitorul Oficial al României, Partea a IV-a, din 1 iulie 2010, a apărut anunţul acestui proiect de fuziune, care avea ca părţi SC Aurora Tour 94 SRL, reprezentată legal de Mihalache Muşat (pe atunci consilier local PSD), în calitate de societate comercială absorbantă, şi SC Aurora Star Com SRL, reprezentată legal de Cristian Tincu, în calitate de societate comercială absorbită. Fuziunea prin contopire s-a realizat prin preluarea patrimoniului societăţii absorbite de către societatea absorbantă, însă fără lichidarea societăţii şi fără păstrarea personalităţii juridice a acesteia.
 
În acelaşi anunţ se făcea următoarea menţiune: capitalul social al SC Aurora Tour 94 SRL este în totalitate privat, valoarea acestuia fiind de 1.600 de lei, fiind împărţit în 160 de părţi sociale, cu valoare uninominală de 10 lei fiecare, aparţinând în totalitate asociatului unic Mihalache Muşat, cu o cotă de participare la pierderi şi profit de 100%.
 
În urma fuziunii, activitatea principală vizează domeniul restaurantelor, măsura fuziunii având la bază o mai bună administrare a activităţilor desfăşurate de fiecare societate în parte, controlul intern accentuat asupra fiecărui domeniu de activitate, centralizarea serviciilor de management şi gestiune. Elementele de activ şi pasiv ale SC Aurora Star Com SRL, ce au făcut obiectul fuziunii, urmează calea transferului prin contopire cu societatea absorbantă. Raportul de transmitere a controlului s-a stabilit direct proporţional cu raportul de transmitere a valorii părţilor sociale modificate prin considerarea capitalizării societăţii absorbite.
 
Contactat telefonic, Muşat Mihalache, socrul celui mai proaspăt consilier municipal, a precizat că tinerii din ziua de astăzi au o altă viziune. „Eu am fost consilier local un mandat, ştiu ce presupune, eu nu m-aş mai băga în aşa ceva, dar tinerii din ziua de astăzi au o altă viziune. Sigur, eu nu vreau să mă bag, îi doresc succes, mai ales că fiica sa împlineşte mâine (n.r. ziua validării mandatului) şapte ani, sper să-i poartă noroc. În rest, nu vreau să comentez, eu m-am retras şi din afaceri, am închiriat, am probleme de sănătate“, a spus Mihalache, deţinătorul din acte al restaurantului care a găzduit şedinţele Consiliului Local Municipal în mandatul lui Radu Mazăre.
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii