Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:51 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Tradiţia de a dărui continuă Primăria Cumpăna face astăzi mai fericiţi 100 de bătrâni

ro

22 Dec, 2015 00:00 2381 Marime text
Doar un pas ne mai desparte de sărbătorile de iarnă, de aceea, autorităţile locale din Cumpăna au început deja să ofere primele cadouri. 100 de bătrâni vor primi astăzi, la sediul Primăriei, pachete cu alimente. Tot astăzi, 16 familii defavorizate din comună vor primi pachete pentru ca măcar de sărbători să aibă parte de o fărâmă de fericire.
 

Cei 100 de bătrâni beneficiari sunt persoane cu venituri reduse sau cu dizabilităţi, identificate de lucrătorii Serviciului Public de Asistenţă Socială (SPAS) din cadrul Primăriei.
 
Totodată, Primăria şi Consiliul Local Cumpăna, în parteneriat cu Asociaţia pentru Dezvoltare Comunitară Cumpăna, Grădiniţele „Florilor“ şi „Sf. Maria“ şi Liceul Tehnologic „Nicolae Dumitrescu“, au demarat, cu ocazia sărbătorilor de iarnă, o campanie locală de strângere de fonduri, devenită deja o tradiţie.
 
„Când am început campania, ne-am gândit în primul rând la familiile nevoiaşe din comuna noastră şi ne-am propus să mobilizăm comunitatea astfel încât membrii acesteia să aibă o masă decentă de sărbătorile de Crăciun, să nu se piardă un obicei atât de frumos, iar copiii şi bătrânii să sufere chiar acum, din pricina lipsurilor de tot felul“, a declarat primarul comunei Cumpăna, economist Mariana Gâju.
 
În cadrul campaniei, care s-a desfăşurat cu ajutorul instituţiilor de învăţământ alături de elevi, părinţi şi profesori, intitulată „Fă-le o bucurie!“, s-a realizat colectarea de alimente pentru cele 16 familii defavorizate din comună. Pachetele vor fi împărţite la sediul Cantinei Sociale de pe lângă Biserica „Sf. Paraschiva“ din localitate.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii