Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:29 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Tarifele și taxele pentru anul 2022, instituite de Consiliul Județean Constanța și de instituțiile subordonate, lansate în consultare publică

ro

11 Nov, 2021 00:00 2167 Marime text
⦁ Consiliul Județean Constanța a lansat în dezbatere publică proiectul de hotărâre nr. 260/05.11.2021 privind stabilirea unor tarife, taxe și taxe speciale pentru anul 2022
⦁ Potrivit proiectului, taxa pentru avizul de oportunitate eliberată de arhitectul-șef va fi de 300 de lei, taxa pentru avizarea documentațiilor de urbanism (PUZ/PUD) de 1000 de lei iar taxa pentru formularele necesare eliberării documentațiilor de urbanism de 2 lei/per formular
⦁ Proiectul mai stabilește și tarifele de acces și servicii în cadrul instituțiilor de cultură administrate de CJC
⦁ Persoanele interesate pot transmite în scris propuneri, sugestii sau opinii cu valoare de recomandare privind proiectul de hotărâre supus consultării publice on-line, la adresa de e-mail presedinte@cjc.ro până la data de 30 noiembrie 2021

Consiliul Județean Constanța a lansat în dezbatere publică proiectul de hotărâre nr. 260/05.11.2021 privind stabilirea unor tarife, taxe și taxe speciale pentru anul 2022, vezi secțiunea „documente".

Persoanele interesate pot transmite în scris propuneri, sugestii sau opinii cu valoare de recomandare privind proiectul de hotărâre supus consultării publice on-line, la adresa de e-mail presedinte@cjc.ro sau pe adresa  - Bulevardul Tomis, nr. 51, cam. 354, până la data de 30 noiembrie 2021.

Potrivit proiectului, taxele pentru eliberarea certificatelor de urbanism, avizelor și autorizațiilor rămân neschimbate.

Taxa pentru avizul de oportunitate eliberată de arhitectul-șef va fi de 300 de lei, taxa pentru avizarea documentațiilor de urbanism (PUZ/PUD) de 1000 de lei iar taxa pentru formularele necesare eliberării documentațiilor de urbanism de 2 lei/per formular.

Taxele pentru serviciile de căutare, eliberare și copiere a documentelor care constituie informații de interes public, create sau gestionate de CJC sunt: copiere documente -  2 lei pag A4/3 lei pag A3; taxă urgență - 30 lei documentul; copii heliografice - 35 lei mp și imprimare documente din baza de date digitală - 10 lei documentul.

Proiectul mai stabilește și tarifele de acces și servicii în cadrul instituțiilor de cultură administrate de CJC - Pavilionul Expozițional Constanța, Complexul Muzeeal de Științe ale Naturii, Muzeul de Artă Constanța, Muzeul de Istorie Națională și Arheologie Constanța, Centrul Multifuncțional pentru Tineret Jean Constantin, Centrul Cultural Județean Teodor Burada, Teatrul de Stat Constanța, Teatrul pentru Copii și Tineret „Căluțul de Mare" și Biblioteca Județeană I.N.Roman.


PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Citește și:

Consiliul Judeţean a lansat în dezbatere publică taxele pentru 2016
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii