Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
21:00 20 09 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Structural ING, firmă apropiată CJC, oferă consultanţă Primăriei Ovidiu

ro

30 Aug, 2012 01:35 2673 Marime text

Ovidiu_asfaltare.jpgSC Structural ING SRL, o societate care în ultimii patru ani a câştigat mai multe contracte la Consiliul Judeţean Constanţa, acordă consultanţă Primăriei Ovidiu în cadrul proiectului „Modernizarea unor străzi în oraşul Ovidiu".

Societatea, în calitate de unic ofertant, a câştigat în urma unei licitaţii publice un contract în valoare de 92.300 de lei în baza căruia acordă servicii de consultanţă în cadrul proiectului privind reabilitarea străzilor din Ovidiu. Despre SC Structural ING SRL se ştie că şi-a obţinut notorietatea datorită contractelor pe care le-a câştigat la Consiliul Judeţean Constanţa în ultimii ani. În perioada 2008 - 2011, firma a încheiat cu CJC opt contracte a căror valoare ajunge la 1.927.668 lei fără TVA.

Asociaţi şi administratori ai societăţii sunt Constantin Stanciu şi soţia sa, Ancuţa Elena. Capul familiei este un tânăr pesedist constănţean care a deţinut până în anul 2010, când au avut loc alegeri pentru noua structură de conducere a organizaţiei municipale a tineretului social-democrat, funcţia de vicepreşedinte în Comitetul executiv al filialei. Facem precizarea că la alegerile din data de 10 iunie, cetăţenii din Ovidiu l-au ales primar al oraşului pe pesedistul George Scupra, un tânăr cu aceeaşi culoare politică cu cea a administratorului Structural ING.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii