Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
14:15 19 10 2021 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Străzile din comuna Mircea Vodă, județul Constanța vor fi modernizate

ro

14 Jan, 2021 00:00 932 Marime text
  • Primăria Mircea Vodă a primit undă verde de la Agenția de Mediu pentru modernizarea străzilor
  • Sunt vizate drumurile din Mircea Vodă și Satu Nou

Agenţia pentru Protecţia Mediului Constanţa anunţă publicul interesat asupra luării deciziei etapei de încadrare pentru proiectul Primăriei Mircea Vodă, privind modernizarea străzilor din localitate.

APM Constanța a decis că „nu este necesară efectuarea evaluarii impactului asupra mediului”, în cadrul procedurii de evaluare a impactului asupra mediului, pentru proiectul: „Amenajare platforme și modernizare străzi în comuna Mircea Vodă, Județul Constanța”, propus a fi amplasat în județul Constanța, comuna Mircea Vodă, localitățile Mircea Vodă și Satu Nou. Titular al proiectului este comuna Mircea Vodă, prin Ionașcu George, în calitate de primar.

Proiectul deciziei de încadrare şi motivele care o fundamentează pot fi consultate la sediul autorităţii competente pentru protecţia mediului Constanta din Constanta, str. Unirii nr. 23, în zilele de luni - joi, între orele 9.00-13.30, vineri, intre orele 9-13, precum şi la următoarea adresă de internet http://apmct.anpm.ro.

Comentariile/Observaţiile/Propunerile publicului interesat se pot înainta până la data de 20.01.2021 (în termen de 10 zile de la data afişării prezentului anunţ).
 

Ti-a placut articolul?

Comentarii