Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
23:27 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Stere Hira a demisionat din calitatea de consilier local la Constanța. Ce funcție va ocupa ulterior

ro

12 Jan, 2021 10:29 3117 Marime text


Stere Hira a demisionat din calitatea de consilier local, fiind ales pe listele Partidului Național Liberal, anul trecut la alegerile locale. De altfel, el a anunțat că a decis să renunțe la funcția de ales local pentru că este incombatibilă cu statutul de membru CA al Regiei Autonome de Exploatare a Domeniului Public și Privat Constața.

Conform informațiilor noastre, începând cu data de 1 februarie, Stere Hira ar urma să ocupe funcția de director al RAEDPP Constanța, în locul actualului director Florin Gheorghe.

În locul său, în cadrul CLM Constanța, va intra Ateș Casimceali, din partea UDTTMR, conform protocolului încheiat cu liberalii.

”Am participat în calitate de membru, la prima ședință de CA al RAEDPP, una dintre regiile Primăriei Municipiului Constanța. Din nefericire, această poziție este incompatibilă cu cea de ales local, motiv pentru care am ales să renunț la mandatul de consilier local municipal.

Pentru mine, a fost un privilegiu sa fiu girat cu încredere din partea dumneavoastră, a constănțenilor. Pe parcursul celor 2 luni și jumătate de mandat, am avut onoarea de a conduce ședințele în calitate de președinte si am reușit sa inițiez proiectul “Solidaritate” , proiect aprobat prin votul colegilor mei consilieri.

Vreau să vă asigur ca nu abandonez obiectivele enunțate in campania electorală, dimpotrivă, mă alătur executivului si încerc sa îmi pun toată priceperea în slujba comunității. Consider  că impactul activității mele va fi mai mare prin urmărirea misiunii de a eficientiza activitatea RAEDPP Constanta”, a scris Stere Hira pe o rețea de socializare.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii