Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:11 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ședința Comisiei de Urbanism a municipiului Constanța. Se discută proiectul de construire a Teatrului pentru Copii din incinta Delfinariului

ro

13 Jul, 2022 14:04 1393 Marime text
  • PUZ-ul pentru reglementare teren situat în Stațiunea Mamaia, restaurant Național, inițiator Patria 2001 SA și cerere emitere aviz de oportunitate - elaborare PUZ – reglementare teren intravilan – șos Mangaliei nr. 137-139, inițiator NS Copiers SRL sunt în atenția membrilor Comisiei de Urbanism și Amenajarea Teritoriului
 
Comisia tehnică de amenajarea teritoriului și urbanism se va întruni în data de 14.07.2022, ora 15:00, în sala de ședințe din bd. Tomis nr. 51, etaj 1.

Pe ordinea de zi a Comisiei tehnică de amenajare a teritoriului și urbanism  se află PUD - construire atelier de jaluzele, str. Septimius Severus nr. 19, investitor Enache Marian - etapa emitere aviz Arhitect șef; PUD - construire imobil P+1E – locuință individuală și birou, str. Dragoslavele nr. 4, investitor Panait Vali cătălin - etapa demarare consultare publică; cerere emitere aviz de oportunitate - elaborare PUZ – reglementare teren situat în Stațiunea Mamaia, restaurant Național, inițiator Patria 2001 SA și cerere emitere aviz de oportunitate - elaborare PUZ – reglementare teren intravilan – șos Mangaliei nr. 137-139, inițiator NS Copiers SRL dar și avizare proiect de construire Teatru pentru copii și tineret în incinta Complexului muzeal de științe ale naturii Delfinariu – faza SF/DTAC, beneficiar Consiliul județean Constanța.

Pe ordinea de zi a Comisiei tehnice de estetică urbană sunt mai multe proiecte care pentru avizarea iluminatului arhitectural, recompartimentări sau amplasare de ecrane publicitare.
 


Citește și:

Investitorul Ion Tapangea a inițiat două Planuri Urbanistice de Detaliu. Documentațiile sunt în consultare publică pe site-ul Primăriei Constanța (DOCUMENTE)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii