Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:32 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ședință CJ Constanța DGASPC Constanța are nevoie de un teren la Băneasa pentru amplasarea unei butelii GPL pentru noile locuințe protejate ce se vor edifica

ro

29 Jan, 2024 12:40 694 Marime text
Consiliul Județean Constanța este convocat în ședință ordinară pentru data de 30.01.2024, ora 10:00, ce se va desfășura în format videoconferință. Pe ordinea de zi se află mai multe proiecte, printre care și cel privind aprobarea transmiterii unei solicitări Consiliului Local al Comunei Băneasa pentru efectuarea demersurilor necesare privind trecerea unui bun imobil, proprietate publică a UAT Comuna Băneasa, din domeniul public al UAT Comuna Băneasa în domeniul public al UAT Județul Constanța.
 
Astfel, ar fi vorba de aprobarea transmiterii pentru un imobil teren de 1.500 mp, proprietate publică, aflat în vecinătatea imobilului proprietate publică a județului Constanța, din strada Trandafirilor nr. 179bis din Băneasa, din domeniul public al UAT Băneasa în domeniul public al UAT Județul Constanța.
 
Județul Constanța deține proprietate teren pe strada Trandafirilor 179 bis, destinat implementării de către DGASPC COnstanța a proiectului „Sprijin pentru integrare comunitară”, având ca obiect construirea a patru locuințe protejate. Imobilul a fost pus la dispoziția direcției pentru implementarea sa în 2019. Proiectul se află în etapa de edificare și începerea demersurilor pentru racordarea la utilități. DGASPC a solicitat să treacă terenul învecinat în domeniul public al Județului Constanța pentru amenajarea instalației GPL.
 
În vederea amenajării unui spațiu destinat instalației GPL s-a constatat că suprafața actuală a terenului nu permite amplasarea în siguranță, conform normelor ISU, a unei butelii GPL cu capacitatea de 5000 litri, motiv pentru care este necesară solicitarea unei suprafețe de teren de 1500 ml.
 
PRECIZĂRI:

Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.


Citește și:

 
 
 
Ședință CJ Constanța Iată cum va fi organizată rețeaua școlară de învățământ special din județul Constanța, pentru anul școlar 2024 – 2025
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii