Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:45 28 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ședință CJ Constanța Iată cum va fi organizată rețeaua școlară de învățământ special din județul Constanța, pentru anul școlar 2024 – 2025

ro

29 Jan, 2024 12:29 695 Marime text
Consiliul Județean Constanța este convocat în ședință ordinară pentru data de 30.01.2024, ora 10:00, ce se va desfășura în format videoconferință. Pe ordinea de zi se află mai multe proiecte, printre care și cel privind organizarea rețelei școlare de învățământ special din județul Constanța, pentru anul școlar 2024 – 2025.
 
Rețeaua este formată din următoarele
 
 
La nivelul județului Constanța, învățământul special se desfășoară în cadrul Centrului Școlar pentru Educație Invluzivă „Albatros” Constanța, Centrului Școlar pentru Educație Incluzivă „Delfinul” Constanța și Centrului Școlar pentru Educație Incluzivă „Maria Motessori” Constanța, unități de învățământ special cu personalitate juridică.
 
 
 
PRECIZĂRI:

Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.





Citește și:

 
 
 Se modifică componența Comisiei pentru Protecția Copilului Constanța
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii