Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:50 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Se caută proiectanți. Municipiul Constanța ar putea avea un sistem de irigat pentru spațiile verzi

ro

10 May, 2021 00:00 1596 Marime text
  • Primăria Constanța organizează o consultare de piață pentru determinarea valorii estimate pentru „Extindere sistem de irigat spații verzi în municipiul Constanța”
  • Se intenționează realizarea unui sistem de irigații , cu stație proprie de pompare pe amplasamentul Parcul Tăbăcăriei, cu sursa de apă din Lacul Tăbăcăriei
  • Un sistem de irigații, pe taluzul adiacent plajelor orașului Constanța, cuprins între Portul Turistic și zona străzii Pescarilor , intersecție cu Bulevardul Mamaia, cu sursa de apă Stația de epurare Constanța Nord
  • Ofertanții interesați au posibilitatea de a transmite ofertele de preţ și propuneri tehnice la adresa de e.mail: servicii.publice@primaria-constanta.ro
 
Primăria Constanța consultă piața pentru determinarea valorii estimate pentru „Extindere sistem de irigat spații verzi în municipiul Constanța”.
Primăria municipiului Constanta intenționează să achiziționeze servicii de proiectare tehnică în vederea realizării obiectivului de investiții – extindere sistem irigat spații verzi în municipiul Constanța.

Scopul realizării obiectivului de investiţii îl reprezintă extinderea sistemului de irigatii astfel: prin realizarea unui sistem de irigații , cu stație proprie de pompare / filtrare / fertirigare pe amplasamentul cunoscut ca Parcul Tăbăcăriei (cu sursa de apă din Lacul Tăbăcăriei).
Prin realizarea unui sistem de irigații , pe Taluzul adiacent plajelor orașului Constanța, cuprins între Portul Turistic- limita Sudică și Zona străzii Pescarilor , intersecție cu Bulevardul Mamaia, limita nordică, în tandem cu sistemul de irigații de pe fâșia centrală a Bulevardului Mamaia (cu sursa de apă Stația de epurare Constanța Nord).

Sistemul de irigații va asigura distribuirea uniformă a apei pe toată suprafața verde, cu respectarea principiului eficienței energetice și al consumului redus de resurse, fiind reprezentate de sisteme automatizate.
În vederea unei analize cât mai reale a valorii estimate a achiziției, ofertanții vor avea în vedere, la fundamentarea prețului serviciilor de proiectare tehnică, următoarele aspecte : Str. Ștefan Mihăileanu, Nr. 10, etaj 1 Tel: 0241488176, Fax: 0241488868 Email:servicii.publice@primaria-constanta.ro

Se intenționează elaborarea unui studiu topografic suprafață spatiu verde aferent Parc Tăbăcăriei. Realizarea unui proiect tehnic de execuție a unui sistem de irigat în Parcul Tăbacăriei pe o suprafață de aproximativ 30 de hectare de spatii verzi.
Sistemul de irigat va cuprinde o stație de pompare (mobilă) și filtrare cât si distribuirea conductelor principale, adiacente, hidranți si linii de irigat pe spatiile verzi alimentat din Lacul Tăbăcăriei ;

Al doilea studiu topografic vizează scuarul central de pe Bulevard Mamaia ( intersecție Bd Mamaia/ Bd Aurel Vlaicu – I.Ghe.Duca) - Realizare proiect tehnic de execuție a sistemului de irigat pe scuarul Bd Mamaia (intersecție Bd Mamaia/ Bd Aurel Vlaicu – I.Ghe.Duca).
Alimentarea sistemului de irigat va fi realizată din stația de epurare RAJA .
Al treilea lot, cuprinde suprafață Taluz între zona Faleză Nord intersecție cu strada Pescarilor și Port Turistic Tomis), realizare proiect tehnic de execuție pentru rețea de transport și distribuție aparent (neîngropat) cu aspersoare clasice ce va deservi zona Taluz cuprins între zona Faleză Nord intersecție cu strada Pescarilor și Port Turistic Tomis ). - Execuție sistem irigat. 1. Preț unitar pentru proiectare Sistem de irigat inclusiv elaborarea studiului - Taluz Plaja Constanta (între plaja Modern și Faleză Nord) conform cerințelor minimale pentru anunțul de cercetarea de piață - lei fără T.V.A. 2. Preț pentru execuție : Execuția va fi calculata per 1 ha de spațiu verde și va cuprinde toate operațiunile aferente acesteia cât și devize pentru lucrări, necesar piese și deviz general per proiect.
Ofertanții interesați au posibilitatea de a transmite ofertele de preţ și propuneri tehnice în vederea îmbunătățirii descrierii tehnice conform cerintelor minimale anexă a anunțului de consultare a pieței la adresele de e.mail: servicii.publice@primaria-constanta.ro și secretariat.dgsp@primaria-constanta.ro.

PRECIZĂRI:

Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii