Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
06:38 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Se caută om pentru înlocuirea lui Brătianu Titus Dobre, pregătit de PSD Constanţa pentru o candidatură pe Colegiul 7?

ro

29 Sep, 2012 01:00 3043 Marime text

05dobre-MirceaTitusDobre.jpgDoi dintre actualii deputaţi PSD de Constanţa nu vor intra în cursa pentru un nou mandat de parlamentar.

Este vorba despre Matei Brătianu, deputatul Colegiului 7, şi Antonella Marinescu, deputatul Colegiului 9. În contextul proximelor alegeri generale şi mai ales al retragerii celor doi parlamentari sunt vehiculate o serie de nume care ar intenţiona să candideze pentru un fotoliu în Camera Deputaţilor. New entry în aceste discuţii este, potrivit unor surse, Dobre Jr. Actual consilier judeţean, Mircea Titus Dobre, fiul fostului consilier local Mircea Dobre, ar fi pregătit de partid, susţin surse din PSD Constanţa, pentru a candida pe Colegiul 7 în Camera Deputaţilor. Titus Dobre se află la primul mandat de consilier judeţean.

Pe de altă parte, susţin aceleaşi surse, nici numele lui Claudiu Tusac, fostul primar al municipiului Mangalia, nu a ieşit din cărţi. Fostul edil şef este în continuare vehiculat pentru o candidatură din partea USL Constanţa pentru un mandat de parlamentar. La acest moment, însă, nu se cunoaşte pe ce colegiu va candida.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii