Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
05:15 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Sărbătorile de iarnă încep cu multe surprize Primăria Ovidiu a pregătit daruri pentru toată lumea

ro

16 Dec, 2014 17:00 2302 Marime text
Primăria Orașului Ovidiu, la inițiativa primarului, George Scupra, aduce în casele locuitorilor, indiferent de vârstă și categorie sociala, din Ovidiu, Poiana și Culmea, spiritul sărbătorilor de iarnă, oferindu-le acestora cadouri.

Începând cu data de 16.12.2014, vor fi împărțite 2.075 de pachete pentru  copiii din învățământul preșcolar, primar, gimnazial și liceal, cadre didactice și personal auxiliar, precum și 3.000 de pachete pentru pensionari, persoane cu dizabilități, persoane cu venit minim garantat și persoane fără nici un venit.   

În perioada de 18 – 21.12.2014, vor primi cadouri și cei 300 de sportivi legitimați la Clubul Sportiv Ovidiu, provenind de la ramurile sportive finanțate de Primăria Ovidiu. Acestia vor primicadourile la Serbările iernii, care  se vor desfașura pe platoul Casei de Cultură, în incinta Orășelului Copiilor. Serbările iernii la Ovidiu, vor fi deschise printr-o ceremonie, unde vor beneficia de cadouri și surprize, cuplurile care au împlinit 50 de ani de căsătorie.

Spectacole și voie bună

La initiațiativa primarului George Scupra, Centrul Cultural Ovidiu, organizează în perioada 18 – 21.12.2014 Orășelul Copiilor 2014!  Ca în fiecare an, zilnic se vor desfășura spectacole, momente artistice inedite și vor fi prezenți invitați de marcă: Irina Loghin, Fuego, Smiley și Lavinia.

Programul evenimentelor, începînd cu ora 16.30 în fiecare zi, este următorul:

18 decembrie - spectacol cu Irina Loghin și Fuego, spectacole pentru copii, programe artistice ale cercurilor din cadrul Centrului Cultural Ovidiu.

19 decembrie - Taraful Gigi Scarlat, spectacole pentru copii, programe artistice ale cercurilor din cadrul Centrului Cultural Ovidiu.

20 decembrie  -spectacole pentru copii, programe artistice ale cercurilor din cadrul Centrului Cultural Ovidiu, colinde, Lavinia.

21 decembrie – spectacole pentru copii, programe artistice ale cercurilor din cadrul Centrului Cultural Ovidiu, Smiley.

„Spiritul sărbătorilor de iarnă să pătrundă în casa dumneavoastră. Iubirea, bucuria, iertarea, înțelepciunea și generozitatea să vă fie călăuze și în anul 2015! La mulți ani!“, le-a urat tuturor primarul George Scupra.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii