Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
06:21 02 12 2021 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Sărbătoare devenită tradiţie Primăria Techirghiol marchează Ziua Copilului prin veselie şi concursuri cu premii

ro

31 May, 2017 00:00 3775 Marime text
Cu ocazia Zilei de 1 Iunie - Ziua Internaţională a Copilului, Primăria oraşului Techirghiol organizează evenimente dedicate copiilor din localitate.
 
„Anul acesta se doreşte continuarea activităţilor cultural-sportive şi de recreere şi vor fi organizate concursuri, întreceri sportive şi acţiuni care să stimuleze copiii să faca mişcare în aer liber, să dezvolte spiritul de competiţie, iar la final câştigătorii vor fi răsplatiţi cu premii“, a transmis primarul Iulian Soceanu.
 
Pe Faleza oraşului, în zona de lângă statuia lui Techir, începând cu ora 9.00, vor fi prezenţi copii de la Grădiniţa Pinochio, Grădiniţa nr. 2, Grădiniţa cu orar prelungit, elevi din clasele pregătitoare şi cei din clasele I-VIII ale Liceului Teoretic „Emil Racoviţă“, Fundaţia Breath România. În cadrul festivităţii de premiere vor fi acordate pachete cu dulciuri fiecărui copil. Micuţii de la grădiniţele din oraş vor lua parte la desene pe asfalt. Treizeci de micuţi vor primi premii din partea autorităţii publice locale, care vor consta în jocuri, articole de plajă, aticole sportive.
La concursul Tricicletelor, Primăria Techirghiol pune la bătaie şase premii, pentru locurile I-III, care vor consta în articole sportive. Pentru participanţii la cross, de asemenea, sunt pregătite şase premii, pentru locurile I-III, care constau în articole sportive.
 
Şi micuţii din clase pregătitoare vor putea participa la concursul bicicletelor, pentru care au fost pregătite şase premii, care constau în articole sportive. Tot ei sunt aşteptaţi la cross, unde sunt puse la bătaiei şase premii (articole sportive).
 
Nu în ultimul rând, şi elevii din clasele I-II sunt aşteptaţi la concursul bicicletelor, unde vor putea câştiga două biciclete, role şi rachete de tenis. Un alt concurs destinat elevilor din clasele I-II este crossul, la care pot câştiga două biciclete, role, articole sportive, rachete/palete de tenis.
 
La rândul lor, elevii claselor III-IV pot lua parte la concursul bicicletelor, pentru care Primăria Techirghiol a pregătit următoarele premii: două biciclete, role, articole sportive, rachete/palete de tenis. Şi pentru cross, sunt puse la bătaie următoarele premii: două biciclete, role, rachete/palete de tenis. Nu au fost uitaţi nici elevii din clasele V-VI. Aceştia pot participa la concursul bicicletelor, la care sunt puse la bătaie şase premii: două biciclete, role, articole sportive, rachete de tenis/palete de tenis. Tot ei sunt aşteptaţi şi la cross, unde pot câştiga două biciclete, role, articol sportive, rachete de tenis/palete de tenis.
 
Premii pot câştiga şi elevii din clasele VII-VIII. Aceştia pot participa la concursul bicicletelor, unde vor putea obţine, drept premii, două biciclete, role, articole sportive, rachete/palete de tenis. Şi la cross, elevii din clasele VII-VIII pot câştiga două biciclete, role, articole sportive, rachete/palete de tenis.

Ti-a placut articolul?

Comentarii