Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
13:12 25 09 2021 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

S-a făcut liniște în Coaliția de la Constanța?! La ce atribuții a renunțat viceprimarul USR, Florin Cocargeanu?

ro

30 Jul, 2021 00:00 1477 Marime text
  • Prin dispoziție de primar, lui Florin Cocargeanu i-au fost delegate atribuții de coordonare al Direcției Digitalizare, Direcției de Logistică, Evidenței Populației și Serviciului de Taxe și Impozite Locale și a “scăpat” de atribuții pe partea de spații verzi și amenajări urbane, care au intrat în fișa postului lui Horia Constantinescu, director adjunct al Direcției Servicii Publice din cadrul municipalității și sub coordonarea city-manager-ului, Felicia Ovanesian
  • După această mutare, președintele USR Constanța, Dumitru Caragheorghe, afirmă că “sunt premise să continuăm colaborarea cu PNL, dar nu vom accepta orice și ne păstrăm dreptul de a critica ceea ce nu considerăm necesar pentru dezvoltarea orașului”

La începutul acestei luni, Dumitru Caragheorghe, președintele USR Constanța a vorbit la ZIUA LIVE despre relația cu partenerii de la PNL și cu primarul Vergil Chițac. La acel moment, liderul USR afirma că împreună cu ceilalți colegi din Consiliul Local Municipal, vor să aducă amendamente la regulamentele parcărilor, respectiv, celui de gospodărire a orașului, sub rezerva că dacă acestea nu vor fi susținute și de partenerii de la PNL, Coaliția se va rupe la nivel de municipiu Constanța.

Luna iulie se apropie de final iar tensiunile par să se mai fi stins în primăria Constanța!

Până în acest moment, grupul USR nu a prezentat nici amendamentele la regulamentul parcărilor, nici la cel de gospodărire, în schimb, atribuțiile viceprimarului USR au fost rediscutate.

Prin urmare, prin dispoziție de primar, lui Florin Cocargeanu i-au fost delegate atribuții de coordonare al Direcției Digitalizare, Direcției de Logistică, Evidenței Populației și Serviciului de Taxe și Impozite Locale și a “scăpat” de atribuții pe partea de spații verzi și amenajări urbane, care au intrat în fișa postului lui Horia Constantinescu, director adjunct al Direcției Servicii Publice din cadrul municipalității și sub coordonarea city-manager-ului, Felicia Ovanesian.

După această mutare, președintele USR Constanța, Dumitru Caragheorghe, afirmă că “sunt premise să continuăm colaborarea cu PNL, dar nu vom accepta orice și ne păstrăm dreptul de a critica ceea ce nu considerăm necesar pentru dezvoltarea orașului”.

De altfel, astăzi în cadrul ședinței ordinare de CLM, consilierii USR au anunțat că nu vor aproba Regulamentul privind organizarea și executarea serviciului de transport în regim de taxi în municipiul Constanța, deoarece acesta conține foarte multe indavertențe.
 
PRECIZĂRI:

Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.


Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
 
Citește și:

ZIUA LIVE. La Constanța, Coaliția PNL-USR are zilele numărate! Abrogarea regulamentelor, mutare decisivă

Chiar dacă USR și PSD au promis că nu votează Regulamentul privind serviciul de transport în regim de taxi în municipiul Constanța, șoferii ies vineri în stradă (document)
 

Ti-a placut articolul?

Comentarii