Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:41 23 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

S-a decis în ședința CJC Cine sunt administratori provizorii în cadrul Regiei Autonome Județene de Drumuri și Poduri Constanța (DOCUMENT)

ro

20 Dec, 2022 14:01 1765 Marime text

Consiliul Județean Constanța a fost convocat în ședință ordinară, la data de 20 decembrie 2022, ora 12.00, în format fizic, în sala Remus Opreanu.

Printre proiecte s-a aflat și proiectul de hotărâre privind alegerea administratorilor provizorii în cadrul Regiei Autonome Județene de Drumuri și Poduri Constanța.

În luna noiembrie, consilierii județeni au hotărât transformarea regiei în societate comercială pe acțiuni, până cel târziu în luna aprilie 2023, cu unic acționar Consiliul Județean Constanța. Având în vedere că în data de 23 decembrie 2022 expiră mandatul actualilor administratori provizorii, se impunea desemnarea unor noi administratori interimari. 

Președintele Consiliului Județean Constanța, Mihai Lupu, în baza prerogativelor stabilite de lege și a inițiativei exprimate în referatul de aprobare numărul 50.655/12/12/2022, în calitatea sa de inițiator îi desemnează în calitate de administratori provizorii în cadrul Regiei Autonome Județene de Drumuri și Poduri Constanța începând cu data de 24/12/2022, pe următorii:  Labeș Adrian, Nicolae Constantin, Sauciuc Dorel, Gorcea Adrian, Ionescu Sorin Lucian. 

Durata mandatului administratorilor provizorii ai Regiei Autonome Județene de Drumuri și Poduri Constanța este de patru luni, cu posibilitatea prelungirii pentru motive temeice până la maximum șase luni dar nu mai mult de data finalizării proceduri de selecție pentru ocuparea posturilor de administratori conform Ordonanței de Urgență a Guvernului numărul 109/2011 privind guvernanța corporativă a întreprinderilor politice.


Detalii despre numirea administratorilor provizorii puteți citi în secțiunea Documente a materialului. 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii