Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:37 11 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Rezultatele evaluărilor managerilor instituţiilor de cultură din Constanţa, aprobate de CJC

ro

17 May, 2013 00:00 2022 Marime text
Consiliul Judeţean Constanţa (CJC) se reuneşte, miercuri, în şedinţă ordinară. Până ieri după amiază, pe ordinea de zi a evenimentului figurau 74 de proiecte de hotărâre. Printre acestea se regăsesc proiectele privind aprobarea rezultatului evaluării anuale a managementului directorului Teatrului de Copii şi Tineret Constanţa, a directorului Centrului Cultural Judeţean „Theodor T. Burada” şi a directorului Teatrului de Stat Constanţa.
În ceea ce o priveşte pe Doina Voivozeanu, directorul Centrului Cultural Judeţean Constanţa „Theodor T. Burada”, amintim că aceasta a obţinut, în urma evaluării care a avut loc pe 29 martie, nota „10. Voivozeanu este directorul Centrului Cultural Judeţean „Theodor T. Burada” din 2010, iar înainte de asta a condus Şcoala Populară de Arte.

Evaluarea lui Lică Gherghilescu, directorul Teatrului de Copii şi Tineret Constanţa, a avut loc pe 28 şi 29 martie. Gherghilescu a obţinut, atât la etapa de analiză a raportului de activitate, cât şi la susţinerea acestuia, nota 10. La momentul respectiv, Lică Gherghilescu declara că instituţia pe care o conduce „atinge toţi parametri: activitate, spectacole, încasări”.
Nu în ultimul rând, CJC va dezbate şi proiectul privind aprobarea rezultatului evaluării anuale a managementului directorului Teatrului de Stat Constanţa, Virgil Iosif. Spre deosebire de rezultatele evaluărilor celorlalţi doi directori, rezultatul evaluării lui Virgil Iosif nu a fost publicat pe site-ul CJC.  La începutul lunii aprilie, Iosif declara că nu are niciun motiv să-şi facă griji, pentru că „lucrurile merg, se mişcă, teatrul a avut premiere, iar sălile sunt pline”. Amintim că Virgil Iosif este, de asemenea, directorul Fundaţiei „Fantasio” Constanţa.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii