Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:52 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Reţeaua de iluminat public din satul Făclia, extinsă şi reabilitată. Primăria Saligny a semnat cu Electromagnetica SA (document)

ro

05 Jun, 2018 00:00 2560 Marime text
Locuitorii din satul Făclia, comuna Saligny, vor dispune de o reţea de iluminat public reabilitată şi extinsă. Comuna Saligny a anunţat cui a atribuit contractul „Servicii de proiectare, verificare tehnică a proiectului şi asistenţă tehnică din partea proiectantului pentru obiectivul «Extindere reţea de iluminat public în sat Făclia - zona Tabără“. Câştigătorul achiziţiei este Electromagnetica SA, iar valoarea contractului atribuit este de 8.336 de lei.
 
Obiectul contractului îl constituie prestarea serviciilor aferente obiectivului „Extindere reţea de iluminat public în sat Făclia - zona Tabără, comuna Saligny“, în conformitate cu cerinţele din caietul de sarcini şi proiectul tehnic. Programul de investiţie „Extindere reţea de iluminat public în sat Făclia - zona Tabără, comuna Saligny“ vizează realizarea extinderii reţelei de iluminat public şi alimentarea cu energie a instalaţiei de iluminat în localitatea Făclia şi va răspunde necesităţilor zonei prin: ridicarea gradului de civilizaţie, prin realizarea investiţiei din prezentul studiu de fezabilitate, investiţie ce ar duce concomitent şi la ridicarea gradului de sănătate publică a locuitorilor şi a persoanelor ce sosesc aici pentru o perioadă mai lungă sau mai scurtă.
 
Prin proiectul de extindere a sistemului de iluminat stradal din zona Tabără, se urmăreşte realizarea următoarelor obiective: creşterea securităţii, a siguranţei şi a confortului cetăţenilor pe timp de noapte; aducerea sistemului de iluminat stradal pe cat posibil la cerinţele tehnice ale standardelor actuale, fără a se neglija impactul financiar asupra bugetului local. La acestea se adaugă creşterea eficienţei energetice şi financiare a sistemului de iluminat public, pe cât posibil, diminuarea cheltuielilor reale unitare de funcţionare a sistemului de iluminat public, prin: reducerea consumului de energie electrică pe tip de lampă; valorificarea potenţialului nocturn al comunei, realizarea unui sistem de iluminat coerent în întreaga comună.
 

Responsabili de atribuirea licitaţiei

Persoanele cu rol de decizie în ceea ce priveşte organizarea, derularea şi finalizarea procedurii de atribuire sunt: Ion Beiu - primar; Nicolae Ţeleneanu - viceprimar, Irina Miniosu - secretar, Lenuţa Simion - inspector achiziţii publice, Constanţa Sibisanu - contabil, consilieri locali: Ştefan Cojoc, Elena Cornelia Crăciunescu, Vasile-Viorel Dobrescu, Ioan Guţă, Ion Marin, Iuliana Mihon, Mihail Mircea Predescu, Vasilica Popa, Ştefan Sârbu, Fănel Smarandache, Graţiela Oprea - consultant achiziţii.
 

Electromagnetica SA, în datele Registrului Comerţului

 
Așa cum reiese din datele Registrului Comerţului, consultat pe 4 iunie 2018, Electromagnetica SA a fost fondată în anul 1991 şi are sediul social în Bucureşti. Capitalul social subscris, de 67.603.870,4 lei, integral vărsat, este compus din 67.6038.704 acţiuni nominative. Electromagnetica SA este controlată de SIF Oltenia, cu 14,8825% din capitalul social, Asociaţia PAS Electromagnetica, cu 31,2814% din capitalul social, Acţionari listă persoane juridice, cu 19,6324% din capitalul social, şi Listă Acţionari Persoane Fizice, cu 34,2037% din capitalul social. Administratorii societăţii sunt: Sichigea Elena, Macovei Octavian, Stancu Traian, Scheusan Eugen - preşedinte Consiliu de Administraţie, Stancu Ioan, Hodea Cristina Ioana Rodica, Caliţoiu Elena, Florea Cristina, Stoica Mihail. Cenzorul societăţii Electromagnetica SA este Deloitte Audit SRL. Electromagnetica SA se ocupă de fabricarea de instrumente şi dispozitive pentru măsurare, verificare, control, navigaţie.
 
În anul fiscal 2015, societatea cu 615 salariaţi a avut o cifră de afaceri de 3.85.540.466 de lei şi o pierdere de 22.636.993 de lei. De asemenea, în anul fiscal 2016, firma cu 583 de salariaţi a declarat o cifră de afaceri de 236.993.496 de lei şi un profit de 4.327.847 de lei. Situaţia financiară pe anul 2017 arată astfel: 577 de salariaţi, cifră de afaceri de 224.959.298 de lei şi o pierdere de 15.370.332 de lei.
 
În secţiunea „Documente“ puteţi consulta anunţul de atribuire a licitaţiei.
 
Citeşte şi:
 
Proiecte ambiţioase Iluminat public stradal modernizat în Saligny şi alimentare extinsă cu apă în Făclia

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii