Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
02:10 18 10 2021 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Regulamentul pentru spațiile verzi din municipiul Constanța în dezbatere publică până pe 15 ianuarie!

ro

12 Jan, 2021 00:00 1326 Marime text
  • Regulamentul privind asigurarea suprafeței minime de spații verzi pentru lucrările de construcții și amenajări autorizate pe raza municipiului Constanța este în dezbatere publică
  • Constănțenii sunt invitați să trimită sugestiile lor pe adresa de e-mail primarie@primaria-constanta.ro până pe 15 ianuarie 2021

Primăria Constanța a pus în dezbatere publică Regulamentul privind asigurarea suprafeței minime de spații verzi pentru lucrările de construcții și amenajări autorizate pe raza municipiului Constanța.
 
Astfel, constănțenii sunt invitați să trimită sugestiile lor pe adresa de e-mail primarie@primaria-constanta.ro până pe 15 ianuarie 2021.
 
"Într-un oraș precum Constanța unde s-a construit ani la rând fără discernământ este nevoie să reglementăm clar acest aspect, dar nu oricum.
 
Consider că stabilirea necesarului de spații verzi trebuia făcut în primul rând în funcție de caracterul fiecărei zone în parte prin PUG, dar avem un PUG istoric deja, care a fost mutilat de-a lungul timpului după bunul plac al investitorilor imobiliari prin aproape 4000 de documentații de urbanism.
Acum este necesar să stabilim un regulament care să oblige investitorii să ia în calcul soluții reale de realizare a spațiilor verzi, dar în același timp nu putem și nici nu ar trebui să comparăm spre exemplu zona Peninsulară cu cartierul Tomis Plus sau Compozitori.
 
Au fost construite în perioade diferite și particularitățile perioadei trebuie să se reflecte în imaginea urbană" susține consilierul local USRPLUS, Cristiana Popescu.
 
Regulamentul îl găsiți atât pe site-ul municipalității cât și în secțiunea “documente”.
 
 

Ti-a placut articolul?

Comentarii