Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
00:24 31 10 2020 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

PUZ-ul lui Ion Maticiuc și cererea omului de afaceri, Liviu Ghebaur de cumpărare a unui teren nu au fost aprobate în ședința Consiliului Local Municipal Constanța

ro

01 Sep, 2020 00:00 1181 Marime text
  • A fost ședință de Consiliu Local Municipal la Constanța
  • Ședința s-a desfășurat în sistem videoconferință, extrem de greoi
  • Când s-a tras linie, cinci proiecte au fost respinse la vot
  • Planului urbanistic zonal pentru teritoriul situat în zona Pescărie, inițiator Ion Maticiuc a picat la vot
  • Cel de-al cincilea proiect respins a fost cel privind aprobarea vânzării directe a unui teren situat pe bd. Mamaia nr.286 de către firma controlată de omul de afaceri Liviu Ghebaur
  • La sedință au fost prezenți toți cei 27 de aleși locali municipali


A fost ședință de Consiliu Local Municipal la Constanța. Pe ordinea de zi au fost înscrise 47 de proiecte iar pe ordinea de zi de suplimentară, alte doua proiecte.
Ședința s-a desfășurat în sistem videoconferință, extrem de greoi. Pentru unele proiecte s-au pierdut zeci de minute, telefoanele sau tabletele consilierilor deconctându-se cu rândul.
Când s-a tras linie, cinci proiecte au fost respinse la vot.

Proiectul nr.42 privind aprobarea Planului urbanistic zonal pentru teritoriul situat în zona Pescărie, delimitat la nord de teren indentificat cu IE 206744, la sud de terenuri identificate cu IE 217398 și IE 211692, la est de Marea Neagră, la vest de terenuri identificate cu IE 200133, IE 204194, IE 203051 și IE 222991, inițiator Maticiuc Ion a picat la vot.

Alte două proiecte de hotărâre nu au trecut votul aleșilor locale. Este vorba despre proiectele 32 și 39. Proiectul  de hotărâre nr. 32 viza  aprobarea oportunității vânzării prin licitație publică a spațiului cu altă destinație decât aceea de locuință, situat în municipiul Constanța, str. Siretului nr. 17, compus din 2 corpuri, respectiv C1 în suprafață de 273,8 mp și C2 în suprafață de 65,19 mp, precum și teren indiviz în suprafață totală de 198,9 mp iar proiectul nr.39 - aprobarea Planului urbanistic zonal pentru zona delimitată de str. Dumbrăveni, str. Corneliu Baba, str. Recoltei și str. Lucian Blaga, inițiator Roman Atena Florentina.

Nici proiectul nr. 23 - privind aprobarea ieșirii din indiviziune cu sultă a imobilului situat în municipiul Constanța, str. Traian nr.9 nu a trecut de cvorumul CLM. 
Cel de-al cincilea proiect respins a fost cel privind aprobarea oportunității vânzării directe a unui teren situat în municipiul Constanța, bd. Mamaia nr.286. La baza proiectului stă cererea de cumpărare nr.87630/05.06.220 depusă de SC Dinamic Trading Star SRL controlată de omul de afaceri Liviu Ghebaur, care dezvoltă mai multe proiecte imobiliare în municipiul Constanța.
Celalalte proiecte aprobate au trecut cu majoritate simpla. La sedință au fost prezenți toți cei 27 de aleși locali municipali.Citește și:

UPDATE. Este ședința Consiliului Local Municipal Constanța. Mai multe proiecte au fost respinse!(documente)

Afaceristul constănţean Liviu Ghebaur vrea să cumpere un teren care aparține municipalității. Consilierii locali vor decide, astăzi, oportunitatea vânzării! (documente)

S-a încheiat consultarea publică pentru PUZ-ul lui Maticiuc care vrea să ridice blocuri P+12 la intrare în stațiunea Mamaia (documente)
 

Ti-a placut articolul?

Comentarii