Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
23:16 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Program de sterlizare pentru câinii comunitari. Proiect de hotărâre la mapa consilierilor locali constănțeni

ro

28 Dec, 2020 00:00 2495 Marime text
  • Consilierii locali municipali constănțeni se reunesc astăzi în ultima ședință de Consiliu Local din acest an
  • Pentru ședința din 28 decembrie a.c. există și o ordine suplimentară, pe care a fost introdus un proiect care face referire la un program de sterilizare a câinilor de rasă comună
  • Aleșii locali de la USR PLUS susțin că proiectul are la bază preluarea unei părţi consistente a proiectului propus de USR Constanța administrației de tristă amintire la începutul anului 2019, proiect care nu a fost luat în considerare la momentul respectiv
  • Facem mențiunea că pe portalul primăriei Constanța nu a fost publicată nici ordinea de zi suplimentară și nici textul proiectului la care facem referire
 
 
Consilierii locali municipali constănțeni se reunesc astăzi în ultima ședință de Consiliu Local din acest an.
Pentru ședința din 28 decembrie a.c. există și o ordine suplimentară, pe care a fost introdus un proiect care face referire la un program de sterilizare a câinilor de rasă comună.
“Practic, vorbim despre preluarea unei părţi consistente a proiectului propus de USR Constanța administrației de tristă amintire la începutul anului 2019, proiect care nu a fost luat în considerare la momentul respectiv.

În urma apelului făcut de viceprimarul Ionuț Rusu, am retrimis propunerile şi soluțiile noastre în data de 03.12.2020 şi în data de 14.12.2020, propuneri de care, de această dată, s-a ținut cont.
Salutăm ideea implementării unor astfel de programe care reprezintă calea civilizată şi eficientă de a rezolva problema câinilor fără stăpân”, anunță echipa de consilieri USR PLUS din cadrul Consilului Local Municipal.

Facem mențiunea că pe portalul primăriei Constanța nu a fost publicată nici ordinea de zi suplimentară și nici textul proiectului la care facem referire, cu toate că acesta urmează să intre la vot chiar astăzi.

Cu toate acestea, am obținut proiect de la grupul de consilieri ai USR PLUS și puteți să-l consultați în secțiunea “documente”.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii