Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:53 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Procese pe rol. Exproprierea a fost aprobată de Consiliul Local Municipal. A fost emis un nou certificat de urbanism pentru grădina publică din Tomis Nord!

ro

21 Mar, 2022 00:00 2488 Marime text
  • Primăria Constanța a emis certificatul de urbanism pentru realizarea Studiului de fezabilitate necesar amenajării unei grădini publice în cartierul Tomis Nord
  • În document se precizează că se dorește „Amenajarea unui parc recreativ în cartierul Tomis Nord, zona Brotăcei – Tic Tac“
  • Studiul de fezabilitate va fi realizat de SC Re-Act Now Arhitecture SRL, societate care a câștigat achiziția publică organizată de Primăria Constanța
  • O parte din teren, aproximativ 230 mp aparțin Georgetei Tapangea, pe care municipalitatea vrea să-l exproprieze
  • De altfel, Consiliului Local Constanța a adoptat o hotărâre în acest sens în ultima ședință din 2021 iar suma propusă pentru exproprierea celor 230 mp este de 170.730 lei
 

 
Primăria Constanța a emis certificatul de urbanism pentru realizarea Studiului de fezabilitate necesar amenajării unei grădini publice în cartierul Tomis Nord.

În document se precizează că se dorește „Amenajarea unui parc recreativ în cartierul Tomis Nord, zona Brotăcei – Tic Tac“.
Studiul de fezabilitate va fi realizat de SC Re-Act Now Arhitecture SRL, societate care a câștigat achiziția publică organizată de Primăria Constanța.

În Certificatul de urbanism este menționat terenul situat pe strada Cișmelei nr.21 A.

O parte din teren, aproximativ 230 mp aparțin Georgetei Tapangea, pe care municipalitatea vrea să-l exproprieze.

De altfel, Consiliului Local Constanța a adoptat o hotărâre în acest sens în ultima ședință din 2021 iar suma propusă pentru exproprierea celor 230 mp este de 170.730 lei.
 
Concomitent, procesele dintre Georgeta Tapangea și Primăria Constanța continuă.

Pe 13 decembrie 2021, instanța de fond, Judecătoria Constanța, a admis plângerea contravențională, ca neîntemeiată.
 
Primarul municipiului Constanța, prin Direcția Generală Poliția Locală – Serviciul Disciplină în Construcții și Afișajul Stradal a făcut apel în procesul deschis de către Georgeta Tapangea, care construiește în zona Tic-Tac.
 
Mai exact, pe 9 martie a fost depus apelul, iar pe 16 martie a fost înregistrat pe rolul Tribunalului Constanța dosarul în stadiul de apel.
 
Este vorba de dosarul 21115/212/2021.
 
 
PRECIZĂRI:
 

Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și:

Procesele dintre Georgeta Tapangea și Primăria Constanța continuă. Municipalitatea a făcut apel într-unul dintre dosare

Chițac nu renunță! Vrea să facă o grădină publică în Tomis Nord pe un teren care are proprietar

 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii