Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:42 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Primarul Costel Armăşescu, la bilanţ „Vom face din Pantelimon o comună europeană. Doar împreună putem reuşi!“

ro

16 Nov, 2018 00:00 2750 Marime text
Primarul localităţii Pantelimon, Costel Armăşescu, a decis să prezinte celor care l-au ales în fruntea comunei proiectele pe care a reuşit să le demareze din momentul preluării frâielor administraţiei publice locale.
 
În acest sens, toţi locuitorii comunei Pantelimon şi ai satelor Pantelimon de Jos, Runcu, Nistoreşti şi Călugăreni vor găsi în cutiile poştale o scrisoare, semnată de primarul Costel Armăşescu, în care acesta îşi prezintă raportul de activitate.
 
„A trecut mai bine de jumătate de an de când mă bucur de cinstea de a fi primarul comunei Pantelimon. Un loc pe care îl iubesc enorm, la fel ca fiecare dintre voi. Un loc în care vreau să trăiesc, în bună înţelegere, cu toată lumea. De aceea, îmi doresc ca oamenii acestui loc minunat să fie uniţi între ei şi nu dezbinaţi de probleme politice. Cu toţii trebuie să luptăm, cei angajaţi în administraţie, politicieni, dar şi oamenii care nu fac politică, pentru ca această comună a noastră să prospere şi să devină cu adevărat o comună europeană. Dacă s-a putut în alte locuri, înseamnă că se poate şi aici. Când oamenii fac lucrurile împreună reuşesc! Privind în viitor, pot să văd comuna Pantelimon, cu toate satele ce o compun, cu drumuri moderne şi şcoli care să ne pregătească copiii pentru viaţă, aşezăminte sociale şi culturale, dispensare şi cabinete medicale, locuri de joacă pentru copii şi de petrecere a timpului liber pentru adolescenţi. Îmi doresc să clădim în afară, dar şi înăuntrul nostru, adică să dobândim mândria că aparţinem acestei comune. Doar împreună putem reuşi.
 
Fără îndoială că cea mai mare responsabilitate pentru toate aceste lucruri purtăm noi, cei care lucrăm în administraţie. Noi suntem învestiţi cu încrederea de care dumneavoastră, pentru a construi infrastructura şi servicii publice de calitate, într-un cuvânt, să vă oferim o viaţă mai bună. Şi fiindcă rostul administraţiei este să lucreze pentru cetăţeni, am nevoie să aflu de la dumneavoastră care sunt principalele nevoi, principalele aşteptări. Haideţi să privim împreună în viitor şi sa ne gândim cum vrem să fie comuna noastră! Trebuie să fim însă conştienţi că lucrurile nu se fac peste noapte. Avem nevoie de un plan. Ajutaţi-mă să fac acest plan, pentru noi toţi şi pentru copiii noştri. Haideţi să gândim împreună un proiect pentru următorii 6 ani, timp necesar pentru proiectarea, aprobarea, finanţarea şi implementarea proiectelor, mai ales la cele europene. De aceea, vă rog ne scrieţi principalele dumneavoastră idei şi dorinţe legate de dezvoltarea şi nevoile comunei noastre. Acestea pot fi depuse la punctele special amenajate la magazinele din fiecare sat. Vom face din Pantelimon o comună europeană. Doar împreună putem reuşi!“, a transmis primarul Costel Armăşescu.
 
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii