Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
19:58 29 06 2022 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Primăria Tuzla reabilitează străzile din comună. Mediul a dat undă verde (DOCUMENT)

ro

27 May, 2022 00:00 729 Marime text
  • Mediul a decis că „nu este necesară efectuarea evaluării impactului asupra mediului
 
Autoritatea competentă pentru protecţia mediului Constanța anunţă publicul interesat asupra luării deciziei etapei de încadrare pentru proiectul Primăriei Tuzla din județul Constanța.
 
Mediul a decis că „nu este necesara efectuarea evaluarii impactului asupra mediului” în cadrul procedurii de evaluare a impactului asupra mediului, pentru proiectul: „Modernizare și reabilitare străzi locale în Comuna Tuzla, Judetul Constanța”, propus a fi amplasat în Tuzla, intravilan,  județul Constanța.
 
Proiectul deciziei de încadrare şi motivele care o fundamentează pot fi consultate la sediul autorităţii competente pentru protecţia mediului Constanța din Constanța, str. Unirii nr. 23, în zilele de luni - joi, între orele 8-16.30, vineri, intre orele 8-14, precum şi la următoarea adresă de internet http:\\apmct.anpm.ro.
   
Comentariile/Observaţiile/Propunerile publicului interesat se pot înainta până la data de 02.06.2022.
 
În secțiunea „Documente” puteți consulta memoriul de prezentare depus la APM Constanța.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

 
Citește și:

Primăria Tuzla a publicat în dezbatere proiectul privind stabilirea impozitelor și taxelor locale pentru anul 2023 (DOCUMENT)
 
Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?

Comentarii