Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
21:32 25 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Primăria Techirghiol, proiect depus la Mediu. Este vizată pista de biciclete de pe malul lacului

ro

03 Aug, 2023 18:00 1287 Marime text
  • Este vorba de proiectul „Creșterea mobilității urbane prin extinderea zonei de agrement cu pista pentru biciclete și alee pietonală pe malul Lacului Techirghiol – Oraș Techirghiol, Jud. Constanța – etapa I”
  • Valoarea totală a proiectului este de 2.443.567,04 lei
 
 
Agenția pentru Protecția Mediului Constanța anunţă publicul interesat asupra depunerii solicitării de emitere a acordului de mediu pentru proiectul Primăriei Techirghiol, județul Constanța.
 
 
Este vorba de proiectul „Creșterea mobilității urbane prin extinderea zonei de agrement cu pista pentru biciclete și alee pietonală pe malul Lacului Techirghiol – Oraș Techirghiol, Jud. Constanța – etapa I”, în judeţul Constanţa, oraș Techirghiol, malul Lacului Techirghiol.
 
 
Informaţiile privind proiectul propus/memoriul de prezentare pot fi consultate la sediul autorităţii competente pentru protecţia mun. Constanta, str. Unirii nr. 23.
 
 
Observaţiile publicului se primesc zilnic la sediul autorităţii competente pentru protecţia mediului Constanța.
 
 
Valoarea totală a proiectului este de 2.443.567,04 lei, fiind finanțat total prin PNRR. Se va realiza extinderea pistei de bicicliști existente cu două tronsoane, având o lungime totală de 1.512 km și o lățime de 2,5 m și cu o suprafață de 3.868 mp, pe malul lacului, în vecinătatea Grădinii Botanice.
 
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menționează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare și protecția datelor cu caracter personal.


 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

 
Citește și:
Festivalul Zilele Lacului Techirghiol. Primăria a făcut o achiziție de peste 160.000 lei!
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii