Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
06:23 18 11 2018 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Primăria Pantelimon continuă curăţenia de primăvară. Acţiuni în forţă în cimitirele arondate

ro

12 Apr, 2018 00:00 1462 Marime text
Daca săptămâna trecută toată lumea a avut grijă să îşi cureţe propriile case, acum, acţiunile de salubrizare s-au mutat în cimitire, oamenii îngrijind locurile de veci ale celor apropiaţi, mai ales că săptămâna viitoare, pe data de 16 aprilie, este Paştele Blajinilor.
 
Iată că şi Primăria Pantelimon continuă acţiunile de igienizare a comunei şi a celor cinci localităţi pe care le are în administrare - Pantelimonu de Sus, Pantelimonu de Jos, Runcu, Nistoreşti şi Călugăreni. Astfel, curăţenia de primăvară, care a început înaintea sărbătorilor pascale, continuă cu acţiuni de salubrizare efectuate în cele patru cimitire din administrarea Primăriei Pantelimon.
 
Potrivit primarul Costel Armăşescu, lucrările de igienizare a celor patru cimitire sunt efectuate cu 24 de persoane care primesc ajutoare sociale. Patru echipe de lucru vor amenaja şi curăţa şi vegetaţia din cimitire. În paralel cu toaletarea arbuştilor, se vor planta arbori pe aleile principale şi secundare. Anumite zone se vor gazona şi se va planta gard viu acolo unde este necesară completarea.
 
Pe lângă executarea acţiunilor de salubrizare în cele patru cimitire, primarul Costel Armăşescu mai spune că, în prezent, se desfăşoară acţiuni de toaletare a arborilor de pe străzile principale şi adiacente din localităţile Pantelimon, Runcu, Pantelimonu de Jos, Pantelimonu de Sus, Nistoreşti şi Călugăreni.
 
„Lucrăm cu o firmă specializată la toaletarea arborilor, deoarece multe crengi se află deasupra firelor electrice“, a explicat, pentru cotidianul ZIUA de Constanţa, primarul comunei Pantelimon. Nu în ultimul rând, toţi copacii vor fi vătuiţi, gunoaiele adunate, iar toate şanţurile - decolmatate.
 

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • georgiana 04 May, 2018 15:59 Primarul ar tebui sa faca curat in primarie printre angajatii care numai comportament de primarie nu au; oameni fara caracter si incompetenti care slujesc intereselor murdare ale altora si indeplinesc ordine venite din afara institutiei...Atentie domnule primar sunteti nu va lasati dus de nas