Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:55 02 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Primăria Municipiului Constanţa şi Consiliul Judeţean sunt prezente cu standuri proprii la Târgul de Turism al României

ro

16 Nov, 2018 00:00 1797 Marime text
Primăria Municipiului Constanţa şi Consiliul Judeţean Constanţa sunt prezente în această perioadă la Târgul de Turism al României, organizat la Centrul Expoziţional Romexpo din capitală. 

Timp de patru zile, în perioada 15 -18 noiembrie 2018, cele două echipe vor oferi materiale promoţionale şi vor răspunde întrebărilor celor interesaţi de o vacanţă în Constanţa. Cu această ocazie, Primăria Municipiului Constanţa a lansat şi un clip de prezentare a principalelor puncte de atracţie din Constanţa şi din staţiunea Mamaia. 
 
La rândul său, preşedintele Consiliului Judeţean Constanţa, Marius Horia Ţuţuianu, susţine că este pentru prima dată când judeţul nostru are un stand propriu la târg. „La stand, vizitatorii vor găsi informaţii despre toate obiectivele turistice din judeţ, dar şi din staţiunile de pe litoralul Mării Negre”, a precizat, pentru ZIUA de Constanţa, Ţuţuianu.

Scopul acestei participări este promovarea turistică a oraşului şi judeţului. Vizitatorii vor primi informaţii despre concertele, festivalurile sau târgurile care se pregătesc deja pentru anul 2019.
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii