Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:43 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Primăria Mihail Kogălniceanu reabilitează termic Liceul Teoretic „Mihail Kogălniceanu”. Iată ce firmă va executa lucrările (DOCUMENT)

ro

27 Jun, 2022 00:00 1672 Marime text
  • Atribuirea a avut loc pe 8 iunie 2022, iar rezultatul final a fost afișat, conform licitatiapublica.ro, la data de 24 iunie
 
Primăria Mihail Kogălniceanu a atribuit un contract, în urma unei licitații publice pentru proiectarea și execuția eficientizării energetic a clădirii Corp C1 – Liceul Teoretic „Mihail Kogălniceanu”, comuna Mihail Kogălniceanu, județul Constanța.
 
Atribuirea a avut loc pe 8 iunie 2022, iar rezultatul final a fost afișat, conform licitatiapublica.ro, la data de 24 iunie. Obiectul contractului il constituie Proiectare si executie efiencientizarea energetica a cladirii Corp C1 – Liceul Teoretic „Mihail Kogalniceanu”, comuna Mihail Kogalniceanu, judetul Constanta in conformitate cu cerintele din Caietul de sarcini.
 
Termenul de proiectare este de o lună, execuția trebuie realizată în alte 3 luni, iar garanția lucrărilor trebuie să fie de minim 24 de luni. Valoarea finală a achiziției este de 3.773.491,51 lei, iar firma câștigătoare este SC Gericom Industry Support SRL.
 
 Firma a fost înfiinţată în anul 2013, cu sediul social în municipiul Constanţa. Amintim, că anul trecut, Primăria comunei Mihail Kogălniceanu a atribuit un contract de execuție lucrări construcții, în cadrul proiectului "Eficientizarea energetică a Școlii Generale nr. 2 - comuna Mihail Kogalniceanu, județul Constanța" SMIS 115541. Aceeași societate s-a ocupat de lucrările aferente. Totodată, firma câștigătoare s-a ocupat și de execuția lucrărilor de construire în cadrul proiectului „Construire sală de sport Liceul Teoretic Mihail Kogălniceanu”.
 

Despre toate procedurile publice cu impact asupra județului Constanța, cine și ce cumpără, cine și cât câștigă puteți citi accesând categoria „Combaterea criminalității în achizițiile publice“.
 
În secțiunea „Documente“ puteți consulta anunțul de atribuire a contractului, de pe licitatiapublica.ro.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

 
Citește și

Ce firmă va construi sala de sport de la Liceul Teoretic Mihail Kogălniceanu (document)

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii