Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:59 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Primăria Mihail Kogălniceanu, județul Constanța, renovează Grădinița Piticot

ro

08 Mar, 2024 10:21 754 Marime text
Primăria Mihail Kogălniceanu, județul Constanța, a contractat servicii de proiectare pentru faza PT și AT pentru o investiție, metoda achiziției fiind cumpărare directă, conform SEAP.
 
Atribuirea a avut loc pe 5 martie 2024, valoarea fiind de 130.000 lei. Este vorba de documentația necesară pentru proiectul "Renovarea integrată a Grădiniței Piticot, Localitatea Mihail Kogălniceanu, Comuna Mihail Kogălniceanu, Județul Constanța"
 
 

Globexterra SRL

 
Marius Băiţelu este asociat unic şi administrator al firmei, care se ocupă de activităţi de consultanţă pentru afaceri şi management. Acesta mai figurează și în HM Business Capital SRL.

Compania Globexterra SRL a încheiat contracte de achiziții publice în valoare totală de 26.516.169,43 lei, potrivit www.termene.ro.

În 2022 a raportat o cifră de afaceri de 4.727.709 lei, 9 angajați și profit de 1.015.215 lei.
 
Pentru documentarea acestui articol s-au folosit informații și de pe platforma termene.ro.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise. 
 


Citește și:
CNSC a cerut reevaluarea ofertelor Totul despre SRL-urile care au vrut să câștige lucrările de reabilitare și modernizare a Palatului Administrativ Constanța
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii