Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:42 29 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Primăria Mihail Kogălniceanu, județul Constanța, lucrări la sala de sport a liceului din localitate

ro

22 Aug, 2023 18:00 1160 Marime text
  • Atribuirea a avut loc pe 18 august 2023
 
Primăria comunei Mihail Kogălniceanu, județul Constanța, a achiziționat prin cumpărare directă niște lucrări.
 
Mai precis, vorbim de lucrări de branșare și rețea electrică pentru sala de sport a Liceului Teoretic Mihail Kogălniceanu. Atribuirea a avut loc pe 18 august 2023, iar valoarea finală a achiziției este de 28.037,32 lei. Firma câștigătoare este KMY&COS Trading SRL.
 
Reamintim că în decembrie 2022, primăria a organizat o licitație pentru reabilitarea liceului. Conform caietului de sarcini, terenul pe care este edificat imobilul ce urmează a fi renovat se află pe strada Kara Murat nr. 37, localtiatea Mihail Kogălniceanu și are o suprafață de 7.477 mp. Construcția este pe 1.533 mp. Se vor realiza lucrări de reparații curente și intervenții structurale, inclusiv desfacerea tencuielilor interioare și exterioare, realizarea de elemente din beton armat timp samburi de beton armat introduși în masa de zidărie, cămășuiri pe ambele fețe ale pereților din zidărie de cărămidă cu plase și beton torcretat, realizarea unui nou planșeu la partea superioară a imobilului, se vor înlocui buiandrugii existenți cu unii prefabricați, se vor reface trotuarele de gardă la care se aplică un mastic bituminos la rostul cu pereții și în rosturile de lucru, se va realiza un sistem pluvial corespunzător și degajarea apelor provenite de pe învelitoarea imobilului la terenul natural la o distanță de minim 1 metru față de fundația imobilului. Este necesară, totodată, izolarea pereților exteriori cu vată minerală bazalitică de 15 cm, din clasa de reacție la foc A1, A2-s!, d0 sau cel puțin B-s2, cât și înlocuirea tâmplăriei exterioare cu elemenete performante energetic cu grile de ventilație.
 

KMY&COS Trading SRL

 
Firma este înființată în anul 2006, iar conform termene.ro, în anul 2022 a raportat 10 salariați, o cifră de afaceri de 2 milioane lei și un profit de 94.441 lei. Sediul social este pe strada Transilvaniei nr. 135A din Mihail Kogălniceanu. Asociat unic este Cosmin Alexandru Duță, iar Dumitra Duță este administrator. Cei doi mai apar asociați în Alsar Pro Construct SRL, iar Dumitra Duță mai este asociat unic și administrator la N&M Dut Apartament SRL.
 
PRECIZĂRI:

 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 

Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și:
 
Primăria Mihail Kogălniceanu, județul Constanța, concesionează mai multe terenuri

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii