Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:25 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Primăria Mihail Kogălniceanu, județul Constanța, cumpără servicii de mentenanță a iluminatului public

ro

26 Feb, 2024 16:01 958 Marime text
Primăria Mihail Kogălniceanu, județul Constanța, a atribuit un contract, ce vizează mentenanță și întreținere iluminat public.
 
Valoarea achiziției este de 18.704,74 lei, fiind publicată pe platforma SEAP pe 26 februarie 2024. Firma câștigătoare este KMY&COS Trading SRL.
 

Despre Kmy & Cos Trading SRL


 
Potrivit termene.ro, Kmy & Cos Trading SRL a fost înființată în anul 2006, are sediul social în comuna constănțeană Mihail Kogălniceanu, pe strada Transilvaniei, nr. 135A și se ocupă de lucrări de instalații electrice.
 
Asociat unic figurează Cosmin Alexandru Duță, iar administrator este Dumitra Duță.
 
Cosmin Alexandru Duță figurează și în Alsar Pro Construct SRL, administrată de Dumitra Duță, al cărei nume se leagă, de asemenea, și de N & M Dut Apartament SRL.
 
Conform termene.ro, Kmy & Cos Trading SRL figurează cu 386 de achiziții directe (Comuna Istria, Comuna Grădina, Comuna Pantelimon printre autoritățile contractante).
 
În 2022, Kmy & Cos Trading SRL a declarat zece angajați, profit peste 94.000 de lei, iar cifra de afaceri a depășit 2,01 milioane de lei.
 
 
Pentru documentarea acestui articol s-au folosit informații și de pe platforma termene.ro.

PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii