Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
04:52 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Primăria Mihail Kogălniceanu face angajări! Ce posturi sunt scoase la concurs (DOCUMENTE)

ro

06 Mar, 2023 00:00 2696 Marime text
  • Pentru ambele posturi, condițiile specifice de participare includ studii universitare de licență absolvite cu diplomă de licență sau echivalentă
 
Primăria comunei Mihail Kogălniceanu anunță organizarea unui concurs de recrutare pentru ocuparea funcții publice vacante de execuție.
 
Este vorba de un post de inspector, clasa I, grad profesionist debutant la compartimentul Taxe și Impozite locale, cât și un post de inspector, clasa I, grad profesionist debutant la compartimentul Starea Civilă.
 
Durata timpului de muncă pentru cele două posturi este de 8 ore pe zi, 40 de ore pe săptămână. Proba scrisă pentru aceste posturi va avea loc la data de 27 martie 2023, de la ora 10.00, la sediul primăriei din Mihail Kogălniceanu. Pentru ambele posturi, condițiile specifice de participare includ studii universitare de licență absolvite cu diplomă de licență sau echivalentă, domeniul de studiu fiind științe sociale. Vechimea în specialitatea studiilor este de 0 ani. Dosarele se depun până pe 14 martie 2023.
 
În secțiunea „Documente” pot fi consultate bibliografia, tematica, cât și ce trebuie să conțină dosarul de concurs. Detalii suplimentare pot fi găsite pe portalul oficial al Primăriei Mihail Kogălniceanu.
 

PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și:
 
Primăria comunei Mihail Kogălniceanu a aprobat cereera de amenajare a unui sens giratoriu nou în comună

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii