Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:20 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Primăria Mihail Kogălniceanu caută firmă pentru proiectul „Masa caldă pentru preşcolarii şi elevii din cadrul Liceului Teoretic Mihail Kogălniceanu, județul Constanța”

ro

19 Oct, 2022 10:18 1456 Marime text

Comuna Mihail Kogălniceanu intenționează să achiziționeze servicii de catering în cadrul proiectului „Masa caldă pentru preşcolarii şi elevii din cadrul Liceului Teoretic Mihail Kogălniceanu, județul Constanța”, în cadrul Programului pilot de acordare a unui suport alimentar pentru preșcolarii și elevii din 350 de unități de învățământ preuniversitar de stat, Cod CPV: 55520000-1, prin procedura proprie, in conformitate cu prevederile art. 111, alin. (1) din Legea 98/2016 privind achizitiile publice.

Se va livra:
  •   suport alimentar – tip sandvici:

produse de panificaţie din faina integrala – paine feliana sau batoane/chifle – 80 g:  maximum 50% din greutatea totală a pachetului;
 produse din carne şi/sau brânzeturi/derivate din lapte 40 g: minimum 25% din greutatea totală a pachetului;
legume – rosii, castraveti, salata sau alte produse similare 40 g:  maximum 25% din greutatea totală a pachetului.
  •   La acestea se va adăuga un fruct la alegere: portocală/pară/piersică/caisă/măr sau echivalent.

Produsele alimentare vor fi livrate către Liceul Teoretic Mihail Kogalniceanu, jud Constanta zilnic din unităţi autorizate/înregistrate sanitar-veterinar şi pentru siguranţa alimentelor şi vor fi păstrate până la servire în unitatea de învăţământ, în condiţii igienico-sanitare şi de siguranţa alimentelor, în conformitate cu prevederile legislaţiei în vigoare.

Produsele trebuie însoțite de ustensile sigilate care permit consumul în condiții optime de igienă.

Suportul alimentar propus de autoritatea contractantă are la baza variantele orientative de meniu care includ sugestiile Institului Naţional de Sănătate Publică exemplificate în anexa 3 din Normele metodologie de aplicare a OUG 91/2021, redate mai jos:

–          Sandvici cu unt, şuncă, caşcaval şi legume (roşii, castravete, salată, etc.)

–          Sandvici cu piept de pui la grătar sau pulpă de pui dezosată la grătar cu legume crude (gogoşar, varză, morcov)

–          Un fruct intreg.


Dacă, la nivelul unităţii de învăţământ, vor fi înregistrate cereri formulate în baza prevederilor art. 1 alin. (4) din O.U.G. 105/2022 şi în conformitate cu prevederile art. 2 alin. (4) din Normele Metodologice de aplicare a prevederilor O.U.G. 105/2022, preşcolarii/elevii respectivi vor beneficia de produse alimentare adecvate situaţiei lor, în limita valorii zilnice stabilită pentru un pachet alimentar/elev.



Valoarea estimata a achizitiei este de 3.297.780 lei, inclusiv TVA. Firmele au putut trimite ofertele până pe 11 octombrie, urmând să fie anunțat, în curând, câștigătorul.

 

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii