Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
21:58 28 01 2023 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Primăria Mihail Kogălniceanu asfaltează mai multe drumuri comunale din localitate

ro

29 Nov, 2022 00:00 1077 Marime text
  • Reamintim că în luna septembrie 2022, Primăria Mihail Kogălniceanu, județul Constanța, a achiziționat, prin cumpărare directă, două servicii de management pentru două proiecte
Agenția pentru Protecția Mediului Constanța anunţă publicul interesat asupra depunerii solicitării de emitere a acordului de mediu pentru proiectul dezvoltat de Primăria Mihail Kogălniceanu.
 
Este vorba de proiectul „Asfaltare drumuri comunale în localitatea Mihail Kogălniceanu, Județul Constanța – Etapa III”, propus a fi amplasat în Comuna Mihail Kogălniceanu, strada Nicolae Bălcescu, Transilvaniei, Dorobanți, Daciei, Victoriei, Brândușelor, Stejarului, Aleea Stadion, strada 1, strada A, strada B, strada C, Prelungirea Decebal.
 
Informaţiile privind proiectul propus pot fi consultate la sediul Agenției pentru Protecția Mediului Constanța, str. Unirii, nr.23, Mun. Constanța, judetul Constanța, zilnic, intre orele 9 – 13. Observaţiile publicului se primesc zilnic la sediul Agenției pentru Protecția Mediului Constanța.
 
Reamintim că în luna septembrie 2022, Primăria Mihail Kogălniceanu, județul Constanța, a achiziționat, prin cumpărare directă, două servicii de management pentru două proiecte. Este vorba de proiectele „Asfaltare Drumuri comunale în localitatea Mihail Kogălniceanu – Etapa I” și „Asfaltare Drumuri comunale în localitatea Mihail Kogălniceanu – Etapa II”. Ambele achiziții au fost realizate pe data de 12 septembrie 2022, iar fiecare are o valoare de 50.000 lei. În ambele situații, firma desemnată să se ocupe de livrarea serviciului este Adcraft Development SRL. Reamintim că în luna august 2022, s-a mai organizat o licitație pentru atribuirea contractului cu privire la noi asfaltări în comuna Mihail Kogălniceanu.
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și

 

Primăria comunei Mihail Kogălniceanu caută firmă pentru execuția lucrărilor de asfaltare din localitate
 
Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?

Comentarii