Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:06 18 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Primăria Mihail Kogălniceanu a cumpărat servicii de management pentru proiectele de asfaltare din localitate

ro

22 Sep, 2022 00:00 1281 Marime text
  • Este vorba de proiectele „Asfaltare Drumuri comunale în localitatea Mihail Kogălniceanu – Etapa I” și „Asfaltare Drumuri comunale în localitatea Mihail Kogălniceanu – Etapa II”
 
Primăria Mihail Kogălniceanu, județul Constanța, a achiziționat, prin cumpărare directă, două servicii de management pentru două proiecte.
 
Este vorba de proiectele „Asfaltare Drumuri comunale în localitatea Mihail Kogălniceanu – Etapa I” și „Asfaltare Drumuri comunale în localitatea Mihail Kogălniceanu – Etapa II”. Ambele achiziții au fost realizate pe data de 12 septembrie 2022, iar fiecare are o valoare de 50.000 lei. În ambele situații, firma desemnată să se ocupe de livrarea serviciului este Adcraft Development SRL.

Despre Adcraft Development SRL

 
Societatea a fost înființată în anul 2014 și are sediul social în Constanța, pe bulevardul Ferdinanr nr. 105. Asociați în firmă sunt Mihai-Codrin Vițelaru – 95% și Livia-Elena Vițelaru – 5%. Mihai Codrin Vițelaru este administratorul companiei. În 2020, firma a raportat 0 salariați, cifră de afaceri de 15.868 lei și o pierdere de 20.434 lei. Societatea a încheiat contracte de achiziții publice in valoare totală de 164.100 lei, majoritatea cu administrația publică din localitatea Mihail Kogălniceanu.
 
Livia Elena Vițelaru este administrator la SN „Aeroportul Internațional Mihail Kogălniceanu” SA și asociat la EMC Maritime Broker SRL. Mihai Codrin Vițelaru este asociat la Design Factory Expert SRL și la EMC Maritime Broker SRL.
 
 
Despre toate procedurile publice cu impact asupra judeţului Constanţa, cine şi ce cumpără, cine şi cât câştigă puteţi citi accesând categoria „Combaterea criminalităţii în achiziţiile publice“.PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și:

 
Primăria Mihail Kogălniceanu organizează licitație pentru asfaltarea drumurilor comunale din localitate

 
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii