Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
04:25 24 03 2023 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Primăria Mihail Kogălniceanu a bătut palma pentru achiziția de motorină. Ce firmă va livra (DOCUMENT)

ro

05 Nov, 2022 00:00 1033 Marime text
  • Valoarea totală este de 297.000 lei
 
Primăria Mihail Kogălniceanu a atribuit un contract, în urma unei licitații publice, pentru furnizarea de motorină Euro 5.
 
Este vorba de furnizarea de motorină Euro 5, în cantitate totală de 45.000 litri, cu termen de livrare de 72 de ore de la primirea comenzii ferme, în scris. Valoarea totală este de 297.000 lei. Contractul a fost semnat pe data de 14 octombrie 2022, rezultatul final fiind afișat pe platforma SEAP la începutul lunii noiembrie. Firma câștigătoare este Almatar Trans SRL.
 

Date financiare


 
După cum se arată pe Confidas.ro, în 2021, Almatar Trans a avut o cifră de afaceri de 193.343.890 lei, un profit net de 3.744.543 lei și 30 de angajați. Situația financiară a anului 2020 prezintă o cifră de afaceri de 154.629.613 lei, un profit net de 3.655.041 lei și 43 de angajați.
 
Asociat unic al firmei este Cristina Magdalena S. Tarara, cea care deține și calitatea de administrator.

 
Tot potrivit Confidas, Almatar Trans a încheiat 614 contracte de achiziții publice în valoare totală de 418.647.670,68 lei, printre autoritățile contractante, în afară de Stațiunea de Cercetare - Dezvoltare Agricolă Tulcea, numărându-se și Academia de Poliție Alexandru Ioan Cuza București, ACET SA Suceava, Administrarea Cimitirelor și a Spațiilor Verzi SRL, Administrația Domeniului Public, Administrația Națională Apele Române - Administrația Bazinală de Apă Banat, Administrația Parcului Memorial Constantin Stere, Administrația Rezervației Biosferei Delta Dunării, Agenția de Plăți și Intervenție pentru Agricultură - Centrul Județean Bacău, Agenția de Plăți și Intervenție pentru Agricultură – Centrul Județean Sibiu, Agenția Română de Salvare a Vieții Omenești pe Mare, Aparegio Gorj SA, Asociația Clubul Sportiv Concordia Chiajna sau Baza de Aprovizionare, Gospodărire și Reparații. 
 
 
Despre toate procedurile publice cu impact asupra județului Constanța, cine și ce cumpără, cine și cât câștigă puteți citi accesând categoria „Combaterea criminalității în achizițiile publice“.

 
În secțiunea „Documente“, puteți consulta anunțul de atribuire a contractului, de pe e-licitatie.ro.


 
PRECIZĂRI:
 

Legea 190 din 2018, la articolul 7, menționează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare și protecția datelor cu caracter personal.
 

Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
 
Citește și:

Primăria Mihail Kogălniceanu a atribuit contractul pentru pachete de mâncare din unitățile de învățământ din localitate (DOCUMENT)
 
 
 
Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?

Comentarii